vrouwen versieren

Vrouwen versieren: hoe het wel werkt

Het lijkt anderen zo makkelijk af te gaan. Ze gaan uit en versieren een vrouw. Je staat er bij en kijkt er naar. Op de een of andere manier wil het bij jou maar niet lukken. Je ziet overal leuke vrouwen. Tijdens het uitgaan, op een feest, in de kroeg, bij de winkel of in het park maar het lijkt wel of ze jou niet zien staan. Hoe kan dat nou?

Versier geheim

We zullen je een geheim uit de doeken doen. Vrouwen versieren gaat helemaal niet om de juiste ‘openingszin’ of om de perfecte versiertruc uit je hoge hoed te toveren. Niet? Nee, echt niet.  Vrouwen vinden het doorgaans erg leuk om aandacht te krijgen. Of dat nou in de vorm van een oprecht gemeend complimentje is of met een grappig gestelde vraag. Het gaat om het woordje oprecht. Vrouwen krijgen bovenal graag het gevoel dat de man in kwestie in haar geïnteresseerd is. Niet in iedere vrouw die zich in een straal van pak ‘m beet 200 meter bevindt.

Zelfvertrouwen

Waar vrouwen ook van houden is mannen die zelfverzekerd over komen. Niet arrogant. Dat is weer een ander verhaal en doorgaans een ontzettende afknapper. Nee, als man een natuurlijk zelfvertrouwen uitstralen geeft vrouwen het signaal dat je stevig in je schoenen staat, weet wat je wilt in het leven en happy bent met jezelf. Dat vinden ze fijn. Het geeft een gevoel van rust en het idee dat ze zich bij jou gelijkwaardig, gelief en geborgen kunnen voelen.

Onaantrekkelijk

Vrijwel geen enkele vrouw valt namelijk op een man die uitstraalt dat hij wanhopig op zoek is naar een vrouw. Je wekt daarmee de indruk dat je zonder een vrouw in je leven helemaal niet gelukkig bent. Dat laatste is voor vrouwen ronduit onaantrekkelijk. Single vrouwen zoeken, een uitzondering daargelaten, geen nieuw “zorgproject”. Een leuke man die zich belangstellend en gelijkwaardig opstelt is daarentegen heel aantrekkelijk.

Succesvol vrouwen versieren

Succesvol vrouwen versieren is dus geen truc. Je hoeft geen cursus te volgen waarin je allerlei pick-up lines uit je hoof moet leren. Het heeft alles te maken met je zelfbeeld en het zelfvertrouwen dat je uitstraalt. Ja, ja denk je nu. Ik ben van nature geen George Clooney of Brad Pitt dus… Nou weet je, de meeste dames zijn ook geen Angelina Jolie. Toch? Daar gaat het helemaal niet om.

Uiterlijk

Natuurlijk, het oog wil ook wat dus let op je houding (hangende schouders komen niet echt aantrekkelijk over) en mest je kledingkast eens uit met een goede vriendin of je zus. Koop eens een ander geurtje, bezoek een goede kapper, een beetje investeren in je uiterlijk kan echt geen kwaad.

Vragen staat vrij

Dat gezegd hebbende, als je een leuke dame ziet die je echt de moeite waard lijkt, stel haar eens een vraag. En dan bedoelen we niet “kom jij hier vaker…” maar meer in de geest van “weet jij hier toevallig een leuk, betaalbaar restaurantje in de buurt”, of mijn vriend en ik zijn op zoek naar een leuk café waar we ook wat kunnen kletsen, ken jij er toevallig eentje”? Je zult zien dat het ijs dan al heel snel gebroken is. Sterker nog, als jij uitstraalt dat je niet wanhopig op zoek bent, dikke kans dat ze jou aanspreekt!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona