7 super tips speeddaten

Vrouwen versieren doe je zo

Over vrouwen versieren doen net zoveel theorieën als sterke verhalen de ronde. Vele mannen kunnen maar niet vatten waarom het maar steeds niet lukken wil. En dat terwijl het eigenlijk heel simpel is. Zorg goed voor jezelf en vrouwen versieren jou.

Hoe versier je een vrouw? Simpel, door ervoor te zorgen dat een vrouw zich tot je aangetrokken voelt. Met andere woorden, ervoor zorgen dat ze je aantrekkelijk vindt. Aantrekkelijk zijn heeft, zoals velen van ons denken, weinig te maken met uiterlijk, inkomen en zelfs niet met je leeftijd. Als man aantrekkelijk zijn heeft alles te maken met je voorkomen, met de manier waarop je jezelf presenteert bij een vrouw. Jezelf presenteren kun je leren.

Zorg goed voor jezelf

Een vrouw wil versierd worden door een man die in staat is voor zichzelf te zorgen. Dat betekent dat hij zich op een manier kleedt die bij hem past. Dat die kleren schoon, fris en gestreken zijn, spreekt voor zich.

Een man die goed voor zichzelf zorgt, stapt regelmatig onder de douche, verzorgt zijn gebit en beschikt over een goed geurtje dat bij hem past. Tevens scheert hij zichzelf en brengt regelmatig een bezoek aan de kapper. Uiteraard let hij op zijn eetgewoonten en is regelmatig buiten te vinden.

Een speciale plaats in de uiterlijke verzorging nemen nagels en schoenen in. Dit zijn de eerste dingen waar een vrouw op let wanneer je haar voor het eerst ontmoet. Zorg er dan ook voor dat je nagels schoon en geknipt zijn. Schoenen dienen modern te zijn, bij je kleding te passen en gepoetst te zijn. Waarom een vrouw speciaal hier op let? Het zijn de details. Als die voor elkaar zijn, is de rest ook voor elkaar, vindt een vrouw. Wees hier dus bedacht op.

Waarom succesvolle mannen de mooiste vrouwen versieren

Maar met uiterlijke verzorging alleen ben je er nog niet. Een man die voor zichzelf kan zorgen heeft geen vrouw nodig. Hij is zelfverzekerd, relaxed, heeft vertrouwen in eigen kunnen, zijn zaken op orde en is happy met zichzelf. Wanneer je dit voor jezelf bereikt hebt, straal je dit ook uit. Een soort uitstraling die door vrouwen als zeer aantrekkelijk wordt beschouwd.

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen bij wie ze zich prettig en beschermd voelen. Alleen mannen die lekker in hun vel zitten, op zichzelf vertrouwen en hun zaakjes geregeld hebben zijn in staat een vrouw dit gevoel te bieden. Deze mannen zijn van niemand afhankelijk en kunnen zich prima zelf redden. Ook als het even minder makkelijk gaat.

Succesvolle mannen die hard gewerkt hebben, tegenslagen hebben gekend, maar altijd in zichzelf zijn blijven geloven kunnen dat en hebben dat. Een vrouw voelt dat. Een vrouw versier je dan ook niet met een dikke portemonnee, maar met persoonlijkheid en karakter.

Je ziet, vrouwen versieren doe je niet met woorden maar door middel van jezelf op de juiste manier presenteren. Persoonlijkheid en karakter, uitstraling dus, bepalen voor het leeuwendeel of een vrouw je aantrekkelijk vindt of niet. De dingen die je zegt en doet zijn de kersen op taart. Voordat je ook maar aan vrouwen versieren denkt, zul je dus eerst moeten zorgen dat jij je eigen leven goed op orde hebt.

Bron: Datewijsheid

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.