7 super tips speeddaten

Vrouwen versieren doe je zo

Over vrouwen versieren doen net zoveel theorieën als sterke verhalen de ronde. Vele mannen kunnen maar niet vatten waarom het maar steeds niet lukken wil. En dat terwijl het eigenlijk heel simpel is. Zorg goed voor jezelf en vrouwen versieren jou.

Hoe versier je een vrouw? Simpel, door ervoor te zorgen dat een vrouw zich tot je aangetrokken voelt. Met andere woorden, ervoor zorgen dat ze je aantrekkelijk vindt. Aantrekkelijk zijn heeft, zoals velen van ons denken, weinig te maken met uiterlijk, inkomen en zelfs niet met je leeftijd. Als man aantrekkelijk zijn heeft alles te maken met je voorkomen, met de manier waarop je jezelf presenteert bij een vrouw. Jezelf presenteren kun je leren.

Zorg goed voor jezelf

Een vrouw wil versierd worden door een man die in staat is voor zichzelf te zorgen. Dat betekent dat hij zich op een manier kleedt die bij hem past. Dat die kleren schoon, fris en gestreken zijn, spreekt voor zich.

Een man die goed voor zichzelf zorgt, stapt regelmatig onder de douche, verzorgt zijn gebit en beschikt over een goed geurtje dat bij hem past. Tevens scheert hij zichzelf en brengt regelmatig een bezoek aan de kapper. Uiteraard let hij op zijn eetgewoonten en is regelmatig buiten te vinden.

Een speciale plaats in de uiterlijke verzorging nemen nagels en schoenen in. Dit zijn de eerste dingen waar een vrouw op let wanneer je haar voor het eerst ontmoet. Zorg er dan ook voor dat je nagels schoon en geknipt zijn. Schoenen dienen modern te zijn, bij je kleding te passen en gepoetst te zijn. Waarom een vrouw speciaal hier op let? Het zijn de details. Als die voor elkaar zijn, is de rest ook voor elkaar, vindt een vrouw. Wees hier dus bedacht op.

Waarom succesvolle mannen de mooiste vrouwen versieren

Maar met uiterlijke verzorging alleen ben je er nog niet. Een man die voor zichzelf kan zorgen heeft geen vrouw nodig. Hij is zelfverzekerd, relaxed, heeft vertrouwen in eigen kunnen, zijn zaken op orde en is happy met zichzelf. Wanneer je dit voor jezelf bereikt hebt, straal je dit ook uit. Een soort uitstraling die door vrouwen als zeer aantrekkelijk wordt beschouwd.

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen bij wie ze zich prettig en beschermd voelen. Alleen mannen die lekker in hun vel zitten, op zichzelf vertrouwen en hun zaakjes geregeld hebben zijn in staat een vrouw dit gevoel te bieden. Deze mannen zijn van niemand afhankelijk en kunnen zich prima zelf redden. Ook als het even minder makkelijk gaat.

Succesvolle mannen die hard gewerkt hebben, tegenslagen hebben gekend, maar altijd in zichzelf zijn blijven geloven kunnen dat en hebben dat. Een vrouw voelt dat. Een vrouw versier je dan ook niet met een dikke portemonnee, maar met persoonlijkheid en karakter.

Je ziet, vrouwen versieren doe je niet met woorden maar door middel van jezelf op de juiste manier presenteren. Persoonlijkheid en karakter, uitstraling dus, bepalen voor het leeuwendeel of een vrouw je aantrekkelijk vindt of niet. De dingen die je zegt en doet zijn de kersen op taart. Voordat je ook maar aan vrouwen versieren denkt, zul je dus eerst moeten zorgen dat jij je eigen leven goed op orde hebt.

Bron: Datewijsheid

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.