ga verleiden
20 February 2016

Vrouwen verleiden: 8 tips

Wil jij als man niets liever dan die leuk vrouw verleiden? Dan komen deze 8 tips je vast van pas. Het zijn geen snel bedachte hulpmiddelen, maar 8 wetenschappelijk onderbouwde tips die je kans op succes bij het andere geslacht echt aanzienlijk moeten vergroten!

1. Gebruik geen flauwe versiertrucks

Verschillende studies wijzen uit dat vrouwen absoluut niet van flauwe openingszinnen houden. Maar, dit mag geen verrassing zijn. “Ken ik je ergens van” pakt niet bij een mooie vrouw, ze weet wel beter. Meer dan negentig procent van de vrouwen hun meningen gaven over de openingszinnen, lieten weten dat ze niet werken. Wees dus eerlijk. 65% van de vrouwen heeft liever een directe aanpak. “Ik heb je hier nog niet eerder gezien” of “wat zou jij aanraden van het menu” is meer dan genoeg. Je lijkt relaxed en zelfzeker in plaats van wanhopig.

2. Durf anders te zijn

Saai zijn is slecht en iedereen weet dat. We houden van nature geen rekening met saaie dingen, in plaats daarvan worden we aangetrokken tot interessante en uitdagende zaken. Hou je het bij de klassieke praatjes, dan zal de gesprekspartner sneller weg willen. Praat dus niet over het weer, maar deel iets unieks over jezelf en je wordt plots aantrekkelijker voor haar. Raar is aantrekkelijk, onthoud dat.

3. Let op je (lichaams-) taal

Onze hersenen zijn altijd een stap voor op ons bewustzijn, hierdoor hebben we de neiging om onaantrekkelijke signalen met ons lichaam uit te sturen zonder dat we dit beseffen. Daarom moet je aandacht besteden aan wat je ledematen aan het doen zijn, omdat vrouwen hier snel op letten. Psychologen ontdekten dat je tussen anderhalve en vier minuten nodig hebt om te beslissen of je iemand leuk vindt, en dat is amper genoeg tijd om jezelf deftig voor te stellen.

Je bovenlichaam naar je gesprekspartner richten is de beste manier om aan te tonen dat je beschikbaar en geïnteresseerd bent. Gekruiste armen of regelmatig je telefoon bekijken schept dan weer een gereserveerde indruk, en dat is niet goed. Je handen in je zakken stoppen is ook een slecht teken, omdat dit weinig vertrouwen schept. Hou ze dus te allen tijde goed zichtbaar.

4. Laat stoppels staan

Gezichtshaar is stoer. Vrouwen denken dat stoppels heet zijn, omdat je op non-verbale manier duidelijk maakt dat je een sterke, mannelijke man bent. Vrouwen zijn biologische zo geprogrammeerd dat ze baardgroei seksueel aantrekkelijk vinden, omdat het een teken is dat je androgene werking in orde is. Dat maakt dan weer dat je op seksueel vlak goed presteert. Maar, een volle baard of enge snor is niet attractief. Hou die baardgroei dus onder controle.

5. Betaal het eten

Niet enkel mannen kan je verleiden met eten, ook de liefde van de vrouw gaat door de maag. Ben je enkel uit op een vluggertje? Steek dan toch wat tijd in voedsel. Bestel snel een pizza en de kans dat je “scoort” is groter. Onbewust associëren vrouwen voedsel met het feit dat een man voor hen en een eventueel gezin kan zorgen, het maakt je dus aantrekkelijker.

6. Wees niet te gretig

Tenzij het vier uur ’s nachts is en de bar gaat sluiten, is het niet de bedoeling dat je amper vijf minuten na de eerste kennismaking jezelf aan haar voeten gaat gooien. Te beschikbaar zijn is niet attractief, en dat geldt zowel voor mannen als vrouwen. Je komt niet alleen radeloos over, maar het maakt ook de fun in het ‘jagen’ kapot. Alle mensen houden van deze jacht om een partner. Een beetje onverschillig zijn kan ervoor zorgen dat ze geïnteresseerd blijft.

7. Let op je geur

Draag geen shirt die al een week thuis ergens op de grond lag te slingeren. Zelfs als je denkt dat de geur nog meevalt, doe het niet. Gooi het in de wasmand als je aan het einde van de avond nog tegenover iemand van het andere geslacht wil zitten. Vrouwen zijn veel gevoeliger voor lichaamsgeuren dan mannen. Iets dat voor jou nog net ok ruikt, kan ervoor zorgen dat zij bijna het bewustzijn verliest. Draag proper gewassen kledij en spuit een beetje eau de cologne. Vergeet zeker de deo niet.

8. Draag meer rood

Je hebt wellicht al gehoord dat rood het symbool is van liefde, seks en verlangen. En dat klopt ook. Rood is de meest waardevolle kleur in je kleerkast. In het dierenrijk betekent rood dominantie en het activeert een biologisch verlangen bij de vrouw. Mannen die rood dragen, worden aanzien als machtig en dat is belangrijk voor het andere geslacht.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over...

Daten in real life: tips!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Het mag weer: Daten in real life!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Flirten in tijden van corona, zo doe je het!

Flirten in tijden van corona, hoe doe je dat nu eigenlijk?...

7x dingen die mannen doen waar vrouwen opgewonden van raken

Natuurlijk, we worden ook opgewonden van zijn brede armen, mooie ogen...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie