positief denken

Vrouwen van twintig en dertig: dit zijn de verschillen

Dertig is het nieuwe twintig en tegenwoordig hebben de leeftijdscategorieën meer overeenkomsten dan verschillen, toch? Niet als je kijkt naar deze 6 overduidelijke verschillen tussen het leven als twintiger en het leven als dertiger. Gelukkig is dit lijstje niet al te serieus, want daar zijn je dertiger jaren nog helemaal niet voor 😉

1. Beauty regime
Het kost je als dertiger niet alleen meer tijd om er goed uit te zien, maar helaas ook wat meer geld…

2. Bh’s
Waren deze martelwerktui… ahum: kledingstukken een aantal jaar geleden nog optioneel – want: fier rechtop – nu is het helaas geen geheel vrije keuze meer of je ‘s ochtends een bh aantrekt.

3. Fitness
Als twintiger was het een stuk makkelijker om wat kilo’tjes kwijt te raken; je at wat minder en deed een work-out. Nu leef je op quinoa en havermout, alleen om te ontdekken dat je bent aangekomen wanneer je op de weegschaal staat.

4. Alcohol-tolerantie
Dat je langer moet bijkomen van een avondje drinken – ook al waren het maar drie drankjes – hoeven wij je waarschijnlijk niet te vertellen. Dat heb je inmiddels lang en breed ervaren…

5. Haar kleuren
Deed je dit in je twintiger jaren vooral voor je plezier en het experimenteren, als dertiger verf je je haren vooral om grijze haren te verbergen. En hé, het is oké… Als je haarstylist onder je ‘favoriete contacten’ in je smartphone staat.

6. Seks
Als twintiger was het heerlijk om seks te ontdekken, maar er kwam zo nu en dan de nodige onzekerheid bij kijken. Als vrouw van in de dertig ken je je lichaam, wat je fijn vindt en ben je niet bang om het te krijgen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!