Vrouwen vallen op mannen met grote pupillen

Vrouwen letten als ze in de ogen van hun geliefde kijken niet op de kleur, maar op de grootte van de pupillen. Onderzoek toont namelijk aan dat vruchtbare vrouwen vallen op mannen met grote pupillen.

Aantrekking
De onderzoekers toonden aan 10 vrouwen foto’s 6 even aantrekkelijke mannen. Van elke man bestonden 3 varianten van een foto waarbij zijn pupillen groot, gemiddeld of klein waren. De vrouwen gaven hun leeftijd, gebruik van anticonceptie en menstruele cyclus door. Uit de resultaten bleek dat een vrouw zich tijdens haar meest vruchtbare dagen van de maand aangetrokken voelt tot mannen met grote pupillen.

Seksuele interesse
Volgens de onderzoekers komt dit doordat grote pupillen aantonen dat een man seksuele interesse heeft en dat hij klaar is om zich voort te planten. Tijdens de minder vruchtbare periodes van de maand had de grootte van de pupil geen invloed op de aantrekkingskracht van vrouwen tot mannen. (bron: hln.be)

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?