Vrouwen vallen op mannen met grote pupillen

Vrouwen letten als ze in de ogen van hun geliefde kijken niet op de kleur, maar op de grootte van de pupillen. Onderzoek toont namelijk aan dat vruchtbare vrouwen vallen op mannen met grote pupillen.

Aantrekking
De onderzoekers toonden aan 10 vrouwen foto’s 6 even aantrekkelijke mannen. Van elke man bestonden 3 varianten van een foto waarbij zijn pupillen groot, gemiddeld of klein waren. De vrouwen gaven hun leeftijd, gebruik van anticonceptie en menstruele cyclus door. Uit de resultaten bleek dat een vrouw zich tijdens haar meest vruchtbare dagen van de maand aangetrokken voelt tot mannen met grote pupillen.

Seksuele interesse
Volgens de onderzoekers komt dit doordat grote pupillen aantonen dat een man seksuele interesse heeft en dat hij klaar is om zich voort te planten. Tijdens de minder vruchtbare periodes van de maand had de grootte van de pupil geen invloed op de aantrekkingskracht van vrouwen tot mannen. (bron: hln.be)

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!