20 bizarre date ideeën

Vrouwen stop met sorry zeggen

Wat is dat toch met ons vrouwen, altijd dat ge”sorry”, terwijl er helemaal geen reden is om je te excuseren of te verontschuldigen. Deze eigenschap hebben we van nature meegekregen. Daar zijn we zo gezegd mooi klaar mee.

ShineStrong-oproep

Pantene roept in een video op je echt mooi te maken en te gaan stralen, uit je schulp te kruipen en gewoon te zeggen wat je wilt zeggen. Vrouwen moeten leren dat overbodige sorry achterwege te laten.

Geen sorry zeggen en ook niet voelen

Naast het minder zeggen van sorry zijn er ook enkele zaken te noemen waarbij we ook geen sorry hoeven te voelen. Enkele om over na te denken.

1. (Geen) make-up dragen

Wanneer je als vrouw je beter voelt met mak-up dan moet je dat vooral blijven gebruiken. Wel mag je beseffen dat het geen norm moet zijn en dat je best naturelle mag verschijnen. Het is jouw recht dit te bepalen.

2. (Niet) op dieet staan

Heb je geen kaas gegeten van diëten? Ben jij daar niet zo mee bezig, omdat je lekker naar je hongergevoel luistert, dan is dat jouw keuze. Veroordelende blikken van medemensen moet je van je af laten glijden. Zolang je maar gelukkig (en toch ook wel gezond) bent. Je hoeft ok geen sorry te zeggen omdat je alcohol mijdt en rekening houdt met calorieën. Jij zet de lijntjes uit voor jou lijn.

3.  Een carrière en/of een gezin willen

Vrouwen horen zich in deze moderne samenleving niet te verontschuldigen wanneer ze zich wijden aan hun carrière en niet dromen van de huisje boompje beestje. Anderzijds zullen er altijd dames zijn die zich geroepen voelen om moeder en huisvrouw te worden en al hun energie in een gezin te stoppen. Ook daar hoef je geen sorry te zeggen. Zelfs wie de combinatie van beiden nastreeft, hoort zich daar echt niet schuldig over te voelen. Een kinderwens hoeft je prestaties niet in de weg te staan.

4. Single zijn mét een actief seksleven

Hoe kun je nu volop seks hebben als je geen vaste relatie hebt? Dan krijg je mogelijk het imago van een slet aangewezen meestal door medemensen die seksueel minder bedeeld zijn. Neem het recht te genieten van seks, voordat je je bindt.

5. Clichés in stand houden

Gek bent op roze,  dol op dragen van glitters en kanten randjes, weg van Nick en Simon en kun je je tranen niet inhouden bij die ene lovesong? Nou en. Dat hoort bij jou, dat ben jij. Laat andermans negatieve reacties niet in je hart komen.

Bron: HLN

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.