Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
20 bizarre date ideeën
24 juni 2014

Vrouwen stop met sorry zeggen

Wat is dat toch met ons vrouwen, altijd dat ge”sorry”, terwijl er helemaal geen reden is om je te excuseren of te verontschuldigen. Deze eigenschap hebben we van nature meegekregen. Daar zijn we zo gezegd mooi klaar mee.

ShineStrong-oproep

Pantene roept in een video op je echt mooi te maken en te gaan stralen, uit je schulp te kruipen en gewoon te zeggen wat je wilt zeggen. Vrouwen moeten leren dat overbodige sorry achterwege te laten.

Geen sorry zeggen en ook niet voelen

Naast het minder zeggen van sorry zijn er ook enkele zaken te noemen waarbij we ook geen sorry hoeven te voelen. Enkele om over na te denken.

1. (Geen) make-up dragen

Wanneer je als vrouw je beter voelt met mak-up dan moet je dat vooral blijven gebruiken. Wel mag je beseffen dat het geen norm moet zijn en dat je best naturelle mag verschijnen. Het is jouw recht dit te bepalen.

2. (Niet) op dieet staan

Heb je geen kaas gegeten van diëten? Ben jij daar niet zo mee bezig, omdat je lekker naar je hongergevoel luistert, dan is dat jouw keuze. Veroordelende blikken van medemensen moet je van je af laten glijden. Zolang je maar gelukkig (en toch ook wel gezond) bent. Je hoeft ok geen sorry te zeggen omdat je alcohol mijdt en rekening houdt met calorieën. Jij zet de lijntjes uit voor jou lijn.

3.  Een carrière en/of een gezin willen

Vrouwen horen zich in deze moderne samenleving niet te verontschuldigen wanneer ze zich wijden aan hun carrière en niet dromen van de huisje boompje beestje. Anderzijds zullen er altijd dames zijn die zich geroepen voelen om moeder en huisvrouw te worden en al hun energie in een gezin te stoppen. Ook daar hoef je geen sorry te zeggen. Zelfs wie de combinatie van beiden nastreeft, hoort zich daar echt niet schuldig over te voelen. Een kinderwens hoeft je prestaties niet in de weg te staan.

4. Single zijn mét een actief seksleven

Hoe kun je nu volop seks hebben als je geen vaste relatie hebt? Dan krijg je mogelijk het imago van een slet aangewezen meestal door medemensen die seksueel minder bedeeld zijn. Neem het recht te genieten van seks, voordat je je bindt.

5. Clichés in stand houden

Gek bent op roze,  dol op dragen van glitters en kanten randjes, weg van Nick en Simon en kun je je tranen niet inhouden bij die ene lovesong? Nou en. Dat hoort bij jou, dat ben jij. Laat andermans negatieve reacties niet in je hart komen.

Bron: HLN

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Direct Wonen Huren

gerelateerde artikelen

Waarom mannen altijd aan seks denken

Mannen denken maar aan één ding .. seks. Je hoeft maar...

Dit element is funest voor je seksleven

Ben je niet helemaal happy met je seksleven op dit moment?...

Verhoog je libido voor een beter seksleven – hier tips!

Een goed seksleven is tegenwoordig al lang niet vanzelfsprekend meer: stress...

De gedachte achter goedmaaks seks: zo zit het

Het maakt niet uit hoe goed het gaat met je nieuwe...

Een op zes vrouwen gamet liever dan dat ze seks hebben

Maar liefst zestien procent van de Nederlandse vrouwen zegt liever te...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

Condoom.nl