20 bizarre date ideeën

Vrouwen stop met sorry zeggen

Wat is dat toch met ons vrouwen, altijd dat ge”sorry”, terwijl er helemaal geen reden is om je te excuseren of te verontschuldigen. Deze eigenschap hebben we van nature meegekregen. Daar zijn we zo gezegd mooi klaar mee.

ShineStrong-oproep

Pantene roept in een video op je echt mooi te maken en te gaan stralen, uit je schulp te kruipen en gewoon te zeggen wat je wilt zeggen. Vrouwen moeten leren dat overbodige sorry achterwege te laten.

Geen sorry zeggen en ook niet voelen

Naast het minder zeggen van sorry zijn er ook enkele zaken te noemen waarbij we ook geen sorry hoeven te voelen. Enkele om over na te denken.

1. (Geen) make-up dragen

Wanneer je als vrouw je beter voelt met mak-up dan moet je dat vooral blijven gebruiken. Wel mag je beseffen dat het geen norm moet zijn en dat je best naturelle mag verschijnen. Het is jouw recht dit te bepalen.

2. (Niet) op dieet staan

Heb je geen kaas gegeten van diëten? Ben jij daar niet zo mee bezig, omdat je lekker naar je hongergevoel luistert, dan is dat jouw keuze. Veroordelende blikken van medemensen moet je van je af laten glijden. Zolang je maar gelukkig (en toch ook wel gezond) bent. Je hoeft ok geen sorry te zeggen omdat je alcohol mijdt en rekening houdt met calorieën. Jij zet de lijntjes uit voor jou lijn.

3.  Een carrière en/of een gezin willen

Vrouwen horen zich in deze moderne samenleving niet te verontschuldigen wanneer ze zich wijden aan hun carrière en niet dromen van de huisje boompje beestje. Anderzijds zullen er altijd dames zijn die zich geroepen voelen om moeder en huisvrouw te worden en al hun energie in een gezin te stoppen. Ook daar hoef je geen sorry te zeggen. Zelfs wie de combinatie van beiden nastreeft, hoort zich daar echt niet schuldig over te voelen. Een kinderwens hoeft je prestaties niet in de weg te staan.

4. Single zijn mét een actief seksleven

Hoe kun je nu volop seks hebben als je geen vaste relatie hebt? Dan krijg je mogelijk het imago van een slet aangewezen meestal door medemensen die seksueel minder bedeeld zijn. Neem het recht te genieten van seks, voordat je je bindt.

5. Clichés in stand houden

Gek bent op roze,  dol op dragen van glitters en kanten randjes, weg van Nick en Simon en kun je je tranen niet inhouden bij die ene lovesong? Nou en. Dat hoort bij jou, dat ben jij. Laat andermans negatieve reacties niet in je hart komen.

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!