orgasme paddenstoel vrouwen

Vrouwen spontaan orgasme door paddenstoel

Het is volop herfst en bij een paddenstoel denken we automatisch aan een heerlijke boswandeling of zalig gerecht waarin paddenstoelen zijn verwerkt. De kans dat je zo’n zwam associeert met een orgasme is klein. Toch vonden onderzoekers een wel hele speciale paddenstoelsoort waardoor vrouwen spontaan een climax bereiken.

Geprikkeld door paddenstoel

De paddenstoel genaamd Dictyophora werd voor het eerst ontdekt in 2001. Recent kwam zijn reputatie van natuurlijke afrodisiacum de wetenschappers John C Holliday en Noah Soule ter ore. Hun nieuwsgierigheid was geprikkeld en ze wilden testen of de speciale schimmel voldeed aan de verwachtingen.

Snuffelen

Wat blijkt? Ongeveer de helft van alle vrouwelijke testpersonen bereikte een orgasme door simpelweg te snuffelen aan de paddenstoel. Mannen vonden daarentegen dat de zwam ongelofelijk hard stonk.

Hormonen vrijpartij

Volgens de onderzoekers is deze bijzondere functie te wijten aan de geur van de zwam. Zo zou de paddenstoel een hormoon verspreiden die vergelijkbaar is met neurotransmitters die mensen produceren tijdens een vrijpartij. Jammer genoeg zullen we de Dictyophora niet vinden op Hollandse bodem. De magische schimmel is tot nu toe alleen aangetroffen op opgedroogde lavastromen in Hawaï.

Genieten van een orgastisch lekker gerecht met paddenstoelen? Kijk dan hier! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.