Vrouwen onzeker over verleidingskunsten

Maar liefst 80 procent van de vrouwen is onzeker over zichzelf als het gaat om verleiden. Ook het grootste gedeelte van de mannen is niet zeker over zijn technieken op gebied van flirten.

Zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau in opdracht van Axe onder ruim 1.000 Nederlanders.Toch flirten Nederlanders maar al te graag. Ruim een kwart van de vrouwen zou het vaker willen doen, tegenover een derde van de mannen.

Bijna 30 procent van de Nederlandse vrouwen wil meer aandacht van mannen. Als er met een vrouw wordt geflirt, voelt zij zich aantrekkelijker en vrouwelijker. Tweederde van de ondervraagde vrouwen voelt zich ook sexier.

Volgens de Nederlandse man is het beste ingrediënt een vrouw te verleiden het uiterlijk (47 procent), gevolgd door een vlotte babbel (19 procent) en lekker ruiken (11 procent). Vrouwen zijn vooral gecharmeerd van een makkelijke prater (24 procent).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?