vakantieganger whatsapp

Vrouwen moeten niet zeuren over vreemdgaande mannen

De controversiële Amerikaanse dominee Pat Robertson heeft zich de woede op de hals gehaald van een vrouw die haar echtgenoot betrapte op echtelijke ontrouw. Gevraagd naar het voorval zei Robertson, dat de vrouw vooral trots moet zijn op haar man en ze ervoor moet zorgen dat het huis er “uitnodigend uitziet, zodat de man graag naar huis komt.”

Mannelijke natuur

De dominee, die bekendstaat om zijn ultra-conservatieve denkbeelden, deed deze uitspraken in zijn dagelijkse televisieshow ‘The 700 Club’ op het Christian Broadcast Network.

Robertson zei, in antwoord op een briefschrijfster, verder dat “vreemdgaan nu eenmaal in de mannelijke natuur zit en dat vrouwen zich daar niet teveel door van de wijs moeten laten brengen.” Robertson zei in het programma: ‘Vrouwen, stop met zeuren over ontrouw en zorg ervoor dat je man graag naar huis komt!’

Drankprobleem

De dominee beledigde ook een andere vrouw, die hem raad vroeg over het drankprobleem van haar echtgenoot. Het weinig vleiende antwoord van Robertson was: “Mevrouw als ik naar een foto van u kijk, zou ik ook beginnen met drinken”.

Bron: HLN

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.