vrouw naar bed

Vrouwen met brede heupen meer bedpartners

Goed nieuws voor vrouwen met brede heupen! Uit een nieuw onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen met ronde vormen het beter doen in de slaapkamer dan vrouwen met smalle heupen.

Meer bedpartners

Dat vrouwen met brede heupen vruchtbaarder zijn en beter in staat zijn om kinderen op de wereld te zetten, is al langer bekend. Onderzoekers van de Universiteit van Leeds hebben opnieuw goed nieuws voor vrouwen met goed gevulde heupen. Uit de studie blijkt namelijk dat deze vrouwen over het algemeen meer bedpartners hebben en meer kans maken op een one-night stand.

Heupbreedte

De onderzoekers namen 148 vrouwen onder de loep. Zowel de vrouwen met brede heupen (boven de 36 cm) als vrouwen met smalle heupen (onder de 31 cm) moesten een vragenlijst invullen. Hierin werd onder andere gevraagd naar het aantal bedpartners, de seksuele geschiedenis en de leeftijd waarop ze hun maagdelijkheid verloren.

Ronde vormen

Al vrij snel kwam aan het licht dat vrouwen met ronde vormen het bed vaker voor een nacht delen met een man, dan vrouwen met smalle heupen. Daarnaast is het ook het aantal bedpartners aanzienlijk meer bij vrouwen met ronde vormen.

Zich vrijer voelen

Volgens onderzoekers hangt de seksuele activiteit samen met het baren van kinderen. Zo zou een geboorte bij vrouwen met brede heupen makkelijker verlopen en minder traumatisch zijn dan voor vrouwen met smalle heupen. Volgens de onderzoekers zijn de vrouwen met ronde vromen hierdoor iets vrijer in de slaapkamer dan de vrouwen met smalle heupen.

Bron: Telegraaf.nl

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.