Vrouwen kunnen geen geheim bewaren

Vrouwen blijken echt geen geheimen te kunnen bewaren. Binnen 47 uur en een kwartier zal het geheim dan ook met minimaal een persoon gedeeld worden. Ongeacht hoe persoonlijk of vertrouwelijk de informatie is.

Afhankelijk van de aard van het geheim, is het meest waarschijnlijk dat de echtgenoot, beste vriendin of moeder deelgenoot wordt gemaakt.Dat blijkt uit onderzoek van Wines of Chile, waarover de Britse krant The Telegraph donderdag bericht.

Brandend verlangen
De meeste vrouwen (50 procent) klappen uiteindelijk uit de school omdat het betreffende geheim hen niet lekker zit. Ook een brandend verlangen om te roddelen is voor 30 procent een reden om de gevoelige informatie toch te delen. Een of twee glaasjes wijn helpen eventuele goede bedoelingen die de helft van de vrouwen heeft, alsnog om zeep. Een kwart van de vrouwen (27 procent) vertelt geheimen niet door, maar simpelweg omdat ze ze al binnen een dag vergeten zijn.

Wijn
“Het is officieel, vrouwen kunnen echt geen geheimen bewaren”, zegt Michael Cox, directeur van Wine of Chile. “We wilden graag weten hoeveel geheimen mensen te weten komen, maar we hadden er niet op gerekend dat het zo snel zou gaan.”Aan het onderzoek deden 3000 vrouwen tussen de 18 en 65 jaar mee.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?