orgasme

Vrouwen krijgen vaker orgasme bij vrouw dan bij man

Misschien wat minder leuk om te horen voor hetero-stellen: vrouwen lijken een stuk meer plezier te beleven in de slaapkamer als ze de liefde bedrijven met een andere vrouw dan met een man.

Hetero seks & hoogtepunt

Onderzoekers onderzochten 2.300 vrouwen tussen de 18 en 65 jaar oud en afkomstig uit de hele wereld. Ze toonden aan dat vrouwen die met andere vrouwen naar bed gingen tot wel 55 keer per maand een orgasme konden hebben. Vrouwen in heteroseksuele relaties bereikten slechts zeven keer per maand een seksueel hoogtepunt. Dat is een gigantisch verschil.

Lesbische koppels

Daar komt nog bij dat heterostellen gemiddeld 16 keer per maand seks hebben en lesbische koppels slechts tien keer per maand. Dr. Kristen Jozkowski, van de University of Arkansas, verklaart in The Sun: “Seks met andere vrouwen was ongelooflijk gevarieerd en dat leidt tot meer orgasmes.”

Voorspel

Als het voorspel langer duurt en de seks niet enkel gericht is op de uiteindelijke daad is de kans groter dat de vrouw tot een climax komt. Schrijver van 101 Sex Tips, Rebecca Dakin zegt: “Mannen raken direct heel opgewonden en gaan veel te snel over tot penetratie. Vrouwen hebben minstens 45 minuten aan voorspel nodig.”

Orgasme

Uit een recente studie van de Chapman University blijkt dat slechts 33 procent van de heterovrouwen iedere keer een orgasme heeft tijdens de seks, terwijl 75 procent van de mannen elke keer klaarkomt. Dezelfde studie liet zien dat 86 procent van de lesbische vrouwen altijd tot een climax komt. Bij biseksuele vrouwen is dat 66 procent van de keren.

Aandacht in de slaapkamer

Het lijkt erop dat vrouwen niet genoeg aandacht krijgen van mannen in de slaapkamer. Een beetje meer voorspel, wat meer variatie en niet direct op het doel afgaan, zijn de tips die mannen meekrijgen om het hun vrouw wat meer naar de zin te maken tussen de lakens.

Bron: The Independent

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.