orgasme
25 March 2018

Vrouwen krijgen vaker orgasme bij vrouw dan bij man

Misschien wat minder leuk om te horen voor hetero-stellen: vrouwen lijken een stuk meer plezier te beleven in de slaapkamer als ze de liefde bedrijven met een andere vrouw dan met een man.

Hetero seks & hoogtepunt

Onderzoekers onderzochten 2.300 vrouwen tussen de 18 en 65 jaar oud en afkomstig uit de hele wereld. Ze toonden aan dat vrouwen die met andere vrouwen naar bed gingen tot wel 55 keer per maand een orgasme konden hebben. Vrouwen in heteroseksuele relaties bereikten slechts zeven keer per maand een seksueel hoogtepunt. Dat is een gigantisch verschil.

Lesbische koppels

Daar komt nog bij dat heterostellen gemiddeld 16 keer per maand seks hebben en lesbische koppels slechts tien keer per maand. Dr. Kristen Jozkowski, van de University of Arkansas, verklaart in The Sun: “Seks met andere vrouwen was ongelooflijk gevarieerd en dat leidt tot meer orgasmes.”

Voorspel

Als het voorspel langer duurt en de seks niet enkel gericht is op de uiteindelijke daad is de kans groter dat de vrouw tot een climax komt. Schrijver van 101 Sex Tips, Rebecca Dakin zegt: “Mannen raken direct heel opgewonden en gaan veel te snel over tot penetratie. Vrouwen hebben minstens 45 minuten aan voorspel nodig.”

Orgasme

Uit een recente studie van de Chapman University blijkt dat slechts 33 procent van de heterovrouwen iedere keer een orgasme heeft tijdens de seks, terwijl 75 procent van de mannen elke keer klaarkomt. Dezelfde studie liet zien dat 86 procent van de lesbische vrouwen altijd tot een climax komt. Bij biseksuele vrouwen is dat 66 procent van de keren.

Aandacht in de slaapkamer

Het lijkt erop dat vrouwen niet genoeg aandacht krijgen van mannen in de slaapkamer. Een beetje meer voorspel, wat meer variatie en niet direct op het doel afgaan, zijn de tips die mannen meekrijgen om het hun vrouw wat meer naar de zin te maken tussen de lakens.

Bron: The Independent

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Kans op diepzinniger gesprek na orgasme

Het hoogtepunt van een vrijpartij is vaak het orgasme. Dat is...

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

5 weetjes over masturbatie die je vast nog niet wist

Lees jij je ook wel eens in over masturberen? We willen...

Dit is wat verschillende zoenen over je relatie zeggen

Er zijn super veel verschillende manieren waarop je kan zoenen en...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie