datingapps testen

Vrouwen kijken vaker stiekem in telefoon partner

Meer dan 40 procent van de vrouwen tussen de 20 en 28 jaar oud gluurt in de mobiele telefoon van haar partner, date of kinderen. Van de mannen doet 32 procent hier aan mee. Dat blijkt uit onderzoek onder 638 mannen en vrouwen tussen 20 en 28 jaar oud door Simyo. Bij het gluren gaan de twintigers vooral op zoek naar de belgeschiedenis van hun geliefden.

Liegen
Liegen over de relatiestatus of Facebook doen mannen en vrouwen beiden (respectievelijk 47 procent en 41 procent). Singles zijn eerlijker, alleenstaande vrouwen liegen in 26 procent van de gevallen. Van de single mannen doet 33 procent dat.

Het gebruik van de mobiele telefoon kent bijna geen grenzen. Zo blijkt dat zelfs tijdens seks de telefoon nog wordt opgenomen. Ook dient het mobieltje voor veel respondenten als bron voor erotisch getint materiaal. Van de mannen heeft 30 procent pikante foto’s op zijn mobiel.

Van de vrouwen heeft 18 procent dit soort afbeeldingen op haar telefoon. Bij de dames is dat in de meeste gevallen een foto van zichzelf. Mannen hebben amper dit soort spannende foto’s.

Toilet
Op het toilet lijken mannen voorzichtiger te zijn met hun mobieltje dan vrouwen. Onder de vrouwen heeft 16 procent haar telefoon wel eens in het toilet laten vallen. De mobieltjes van 8 procent van de mannen moest ooit uit de wc worden gevist.

Bron: Telegraaf

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.