vrouwen grootste borsten

Vrouwen in Overijssel hebben grootste borsten

Vrouwen in Overijssel hebben de grootste borsten van ons land, op de voet gevolgd door Drentse dames. De cupmaten D, E en F worden in deze provincies het meest verkocht. Dat blijkt uit onderzoek van online erotiekwarenhuis Pabo.nl. In Zeeland worden de meeste beha’s met de kleinste cupmaat A verkocht, bijna 10 procent.

Extreme borsten in Zeeland

Uitgesplitst naar cupmaat blijkt Zeeland een provincie van extremen: niet alleen worden daar de meeste beha’s in de kleinste cupmaat verkocht, maar 10 procent van de vrouwen bestelt beha’s met de toch vrij forse cup F. Ter vergelijking: in Groningen heeft slechts ruim 5 procent van de bestelde beha’s deze maat. Vrouwen in Flevoland bestellen de meeste B-cups (30 procent), terwijl ze in Utrecht van alle provincies cup C het meest aanschaffen: 29 procent. Overijssel is koploper als het om de verkoop van cup D gaat (ruim 30 procent), maar dus ook als de grotere cupmaten D, E en F bij elkaar opgeteld worden. Groningen is met bijna 12 procent dominant in cup E.

Grote of kleine borsten

Volgens seksuologe Kaat Bollen is de cupmaat van vrouwen vooral genetisch bepaald. “Als jij grote borsten hebt, is de kans groot dat andere vrouwen in jouw familie ook grote borsten hebben. Familieleden wonen vaak bij elkaar in de buurt, dus je krijgt al snel dat in bepaalde streken bovengemiddeld veel vrouwen met grote of juist kleine borsten wonen.” Ook hormonen in het eten en het grondwater zijn hierop van invloed.

Friesland heeft groot geschapen man

Vrouwen die op zoek zijn naar een wat groter geschapen man, kunnen het best op jacht gaan in de provincies Friesland en Noord-Holland. Respectievelijk 8 en 7 procent van de condooms die daar besteld worden zijn maat XXL. De extra sterke condooms die vooral door homo’s gebruikt worden vinden in Overijssel het gretigst aftrek. Opmerkelijk is nog dat in Friesland bijna twee keer zoveel condooms met een smaakje verkocht worden als gemiddeld in Nederland.

Ego?

“Het kan ook zijn dat die mannen vooral een groot ego hebben”, stelt Kaat Bollen. “Het vergt nader onderzoek of ze écht groot geschapen zijn, of dat ze gewoon iets te optimistisch waren toen ze condooms bestelden.”

50 Tinten Grijs

De populariteit van de boeken en de film 50 Tinten Grijs heeft grote invloed gehad op de verkoop van zogenaamde BDSM-speeltjes. Flevoland neemt de leiding in de verkoop van zweepjes. Van alle zweepjes die bij Pabo.nl besteld worden, wordt ruim 27 procent bij een inwoner van deze provincie thuisbezorgd. Handboeien en maskertjes vallen in Flevoland juist weer het minst in de smaak. De handboeien gaan in 37 procent van de gevallen naar de provincie Utrecht, terwijl de maskertjes het vaakst (10 procent) naar Drenthe verscheept worden.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.