vrouwen grootste borsten
14 October 2015

Vrouwen in Overijssel hebben grootste borsten

Vrouwen in Overijssel hebben de grootste borsten van ons land, op de voet gevolgd door Drentse dames. De cupmaten D, E en F worden in deze provincies het meest verkocht. Dat blijkt uit onderzoek van online erotiekwarenhuis Pabo.nl. In Zeeland worden de meeste beha’s met de kleinste cupmaat A verkocht, bijna 10 procent.

Extreme borsten in Zeeland

Uitgesplitst naar cupmaat blijkt Zeeland een provincie van extremen: niet alleen worden daar de meeste beha’s in de kleinste cupmaat verkocht, maar 10 procent van de vrouwen bestelt beha’s met de toch vrij forse cup F. Ter vergelijking: in Groningen heeft slechts ruim 5 procent van de bestelde beha’s deze maat. Vrouwen in Flevoland bestellen de meeste B-cups (30 procent), terwijl ze in Utrecht van alle provincies cup C het meest aanschaffen: 29 procent. Overijssel is koploper als het om de verkoop van cup D gaat (ruim 30 procent), maar dus ook als de grotere cupmaten D, E en F bij elkaar opgeteld worden. Groningen is met bijna 12 procent dominant in cup E.

Grote of kleine borsten

Volgens seksuologe Kaat Bollen is de cupmaat van vrouwen vooral genetisch bepaald. “Als jij grote borsten hebt, is de kans groot dat andere vrouwen in jouw familie ook grote borsten hebben. Familieleden wonen vaak bij elkaar in de buurt, dus je krijgt al snel dat in bepaalde streken bovengemiddeld veel vrouwen met grote of juist kleine borsten wonen.” Ook hormonen in het eten en het grondwater zijn hierop van invloed.

Friesland heeft groot geschapen man

Vrouwen die op zoek zijn naar een wat groter geschapen man, kunnen het best op jacht gaan in de provincies Friesland en Noord-Holland. Respectievelijk 8 en 7 procent van de condooms die daar besteld worden zijn maat XXL. De extra sterke condooms die vooral door homo’s gebruikt worden vinden in Overijssel het gretigst aftrek. Opmerkelijk is nog dat in Friesland bijna twee keer zoveel condooms met een smaakje verkocht worden als gemiddeld in Nederland.

Ego?

“Het kan ook zijn dat die mannen vooral een groot ego hebben”, stelt Kaat Bollen. “Het vergt nader onderzoek of ze écht groot geschapen zijn, of dat ze gewoon iets te optimistisch waren toen ze condooms bestelden.”

50 Tinten Grijs

De populariteit van de boeken en de film 50 Tinten Grijs heeft grote invloed gehad op de verkoop van zogenaamde BDSM-speeltjes. Flevoland neemt de leiding in de verkoop van zweepjes. Van alle zweepjes die bij Pabo.nl besteld worden, wordt ruim 27 procent bij een inwoner van deze provincie thuisbezorgd. Handboeien en maskertjes vallen in Flevoland juist weer het minst in de smaak. De handboeien gaan in 37 procent van de gevallen naar de provincie Utrecht, terwijl de maskertjes het vaakst (10 procent) naar Drenthe verscheept worden.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Wonen algemeen

gerelateerde artikelen

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het...

Grotere borsten door Pfizer-vaccin?

Opmerkelijk verhaal: naast de bekende bijwerken, zoals het verkrijgen van lichte...

Valentijnstip: spannende verrassing met sexy lingerie

Ben je nog op zoek naar een spannende verrassing voor Valentijnsdag?...

Het vrouwencondoom is terug van weg geweest

Met een nieuwe uiterlijk wordt het vrouwencondoom opnieuw gelanceerd en op...

Condooms passen op Utrecht Centraal

Soa Aids Nederland opende onlangs de eerste pop-up condoomwinkel ter wereld...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

koken & tafelen algemeen