Vrouwen houden niet van knuffelen

In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, houden vrouwen niet van knuffelen in bed. Mannen hebben daarentegen veel vaker behoefte aan een knuffel, vooral na een vrijpartij.

Dat blijkt uit een groot onderzoek van de Britse bedden- en matrassenfabrikant Silentnight, zo meldt Daily Mail. De helft van de Britse vrouwen geeft aan niet van knuffelen te houden omdat ze liever willen gaan slapen. Mannen klagen over een gebrek aan knuffels in bed. Ruim 30 procent van de vrouwen haat knuffels, maar knuffelt toch omdat ze hun partner niet willen teleurstellen.

Een derde van de vrouwen knuffelt haar partner maar twee keer per week en 55 procent knuffelt zo kort mogelijk. Zo’n 5 procent van de vrouwen zegt haast nooit te knuffelen en 10 procent geeft de voorkeur aan Facebook boven knuffelen.

Opvallend is dat maar liefst 77 procent van de vrouwen wel eens de ‘knuffel en rol weg’ van Ross uit Friends heeft toegepast. In die bekende scène legt Ross aan Chandler uit hoe dat moet: knuffel je vriend(in) tot ze in slaap valt, maakt jezelf voorzichtig los en rolt snel naar de andere kant van het bed om je eigen slaapruimte veilig te stellen.

Vasthouden

Mannen zijn niet blij met dit alles. Zo’n 36 procent klaagt dat ze te weinig knuffels krijgen. Ruim 20 procent van de mannen wil hun vriendin de hele nacht vasthouden, terwijl slechts 18 procent van de vrouwen dat wil. Slechts 18 procent van de mannen heeft de truc van Ross wel eens uitgevoerd.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?