Vrouwen hebben vaker een one-night stand dan mannen

Je zou het niet denken maar 60 % van de vrouwen heeft wel eens een éénmalig seks-avontuurtje tegenover slechts de helft van de vrijgezelle mannen. De helft van de mannen blijkt ook open te staan voor een scharrel. Dit tegenover slechts een kwart van de vrouwen. Dit blijkt uit een onderzoek van MVlife.nl onder ruim duizend mensen. Eén kwart van alle mannen en vrouwen blijken een relatie puur voor de seks te hebben. Slechts 20 % van de vrouwen geeft aan dat ze een seksrelatie wil hebben, maar dit nog nooit gehad heeft. Bij de mannen ligt dit een stuk hoger. Bijna 40 % wil wel maar krijgt het niet voor elkaar.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten