happy single

Vrouwen hebben schijt aan scheten laten bij hun partner

Heren, be prepared: de tijd dat je nog mocht geloven dat vrouwen niet poepen is echt voorbij. Uit onderzoek van online vrouwenmagazine Ze. nl onder meer dan 750 vrouwen rond de 30 jaar, blijkt dat vrouwen net zulke ransapen kunnen zijn als mannen.

Schaamteloos

Van de ondervraagde vrouwen geeft 39% namelijk toe dat ze echt geen zin heeft om met buikkrampen op de bank te zitten. Zij laten dan ook regelmatig schaamteloos scheten bij hun partner.

Echter, de geënquêteerde vrouwen zijn wel verdeeld over het laten gaan van de darmgassen bij hun partner. 38% vindt het alleen toelaatbaar als je het écht niet meer houdt. 15% geeft aan geen scheten te dúrven laten en 8% vindt het gewoon not done.

De eerste keer

De grote vraag is natuurlijk: wanneer laat je er voor het eerst een vliegen bij ‘m? 12% van de vrouwen gaat binnen een maand al los. 28% binnen 2 tot 5 maanden, 18% na een halfjaar tot een jaar. 7% doet er 2 jaar of langer over. Een derde zegt nooit scheten te laten, tenzij per ongeluk.

Stiekem

Maar wat doen vrouwen dan over het algemeen als ze er een voelen aankomen terwijl ze gezellig met hun partner op de bank zitten? Een kwart loopt netjes naar de gang of wc om ‘m daar te laten ontsnappen, 21% houdt ‘m in, 16% laat ‘m gewoon gaan waar haar partner bij is en de meerderheid (39%) doet het de sneaky way: zij proberen ‘m zo zachtjes mogelijk of stiekem te laten.

Op het werk en bij vriendinnen

Op het werk echter, gedragen vrouwen zich toch een stuk beschaafder. Iets meer dan de helft van de deelneemsters (53%) houdt ‘m netjes in als ze iets voelt opkomen. Toch probeert ook 27% ‘m stiekem te laten op haar bureaustoel en een vijfde van de vrouwen loopt even naar de gang of wc en laat ‘m daar.

Scheettechniek mannen

Zoals mannen bij vrienden zich scheettechnisch gedragen, zo gaat dat bij vrouwen onderling nog niet. Slechts 7% zegt gewoon scheten te laten bij vriendinnen, sommigen doen het alleen stiekem (21%), anderen geven aan dat het eraan ligt hoe lang ze haar al kennen (36%) en de andere 36% laat nooit scheten bij vriendinnen.

Oops…!

Maar wat als je er dan toch per ongeluk een hebt laten vliegen in een openbare gelegenheid? De meesten (71%) van de geënquêteerden doen net alsof er niks gebeurd is en gaan door met waar ze mee bezig waren. 18% van de vrouwen loopt weg en 7% biecht het eerlijk op. Slechts 5% gaat voor de tactische move, zij roepen: ‘Gadver, wie heeft er een scheet gelaten?!’

Bron: Ze

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.