Vrouwen geven in hun leven gemiddeld 4.500 euro uit aan handtassen

Een nieuw onderzoek bewijst wat vrouwen ongetwijfeld al wisten: dames zijn verslingerd aan handtassen. Zelfs in die mate dat ze gemiddeld 4.500 euro uitgeven aan ettelijke exemplaren tijdens hun leven. Mannen zullen wellicht duizelen van deze cijfers maar vrouwen bekijken het aanschaffen van een handtas als een investering in hun imago en eigenwaarde.

Een Britse studie heeft de aankoop van handtassen onderzocht bij meisjes en vrouwen tussen 13 en 81 jaar. Blijkbaar hebben dames op eender welke leeftijd ongeveer zeventien handtassen tegelijkertijd in hun bezit: vijf exemplaren voor dagdagelijks gebruik, twee voor ’s avonds, twee speciaal voor het werk, twee om te gaan winkelen, twee om te gaan sporten, twee reiszakken en een strandzak. Vrouwen vinden het dus cruciaal om een handtas te hebben voor iedere gelegenheid.

Obsessie
Gemiddeld kopen dames drie handtassen per jaar. Dertig procent van de ondervraagden gaf echter toe dat ze nog meer tassen zouden kopen als het enigszins mogelijk zou zijn. Eén op de vijf vrouwen beschouwt een handtas als het belangrijkste item van haar garderobe en is er zelfs door geobsedeerd.

Oppepper
55% bekende jaloers te zijn wanneer andere vrouwen komen opdraven met een prachtig en modieus exemplaar. Het dragen van een nieuwe tas geeft blijkbaar ook meer zelfvertrouwen en vaak kopen dames er eentje bij als oppepper.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?