Vrouwen geven ex graag tweede kans

Een relatie die eindigt, doet pijn. Ook al lijkt het einde de beste oplossing, dames neigen hun ex eerder een tweede kans te geven. Voor mannen werkt dat minder, zij zetten meestal wel een definitief punt achter hun gebroken relatie. Dat beweren Nederlandse relatiedeskundigen.

Verwijten
Het zijn vooral dames die nog hoop koesteren nadat een relatie op de klippen viel. De deur staat voor hen nog altijd op een kier, vooral omdat ze de gedachte koesteren dat het ondanks alle verwijten en geruzie, misschien toch nog goedkomt. Ze hopen dat er toch nog iets verandert in hun relatie of dat hun ex nu wel erg eenzaam of verloren loopt zonder haar.

 

Mannen
Anders is het met de mannen. Meestal zetten ze daadwerkelijk een punt achter een relatie. Al zijn er ongetwijfeld gevallen waarbij het anders is. 

Valse hoop
Hoop doet leven, maar als het over verbroken relaties gaat, moet die hoop gemilderd worden, stellen de relatie-experts. Beter is om eerst je energie op jezelf te richten. Zolang de oorzaken of redenen van een breuk niet opgeklaard zijn, ga je beter door met je eigen leven.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?