Vrouwen gaan vaker vreemd dan mannen

Vrouwen gaan met 40 procent vaker vreemd dan mannen, die in 30 procent van de gevallen de scheve schaats rijden. De grootste reden voor de vrouw om ontrouw te zijn is verveling, maar ook te diep in het glaasje kijken gaat nog wel eens ten koste van de monogamie.

Een op de tien geeft zelfs ronduit toe niet aan monogamie te doen, omdat het leven veel te kort is. Dat blijkt uit onderzoek van Opera North, waarover de Britse krant The Telegraph donderdag bericht.

Uit het onderzoek bleek verder dat een kwart van de ondervraagden met een collega de mist ingaat. Nog eens een kwart geeft de voorkeur aan een vreemdeling en eveneens een kwart zegt een man in uniform niet te kunnen weerstaan.

Aandacht

De meeste vrouwen verkeren graag in het gezelschap van mannen: 55 procent zegt de aandacht fijn te vinden. Eenderde geeft echter wel aan het vervelend te vinden wanneer een man geflirt verkeerd interpreteert.

Geflirt
“Het onderzoek suggereert dat vrouwen geen kwaad zien in hun geflirt en dat ze zichzelf een ‘indiscretie’ snel vergeven”, zegt een woordvoerder van Opera North. “Vrouwen kunnen hierin zelfs zo ver gaan dat ze zich voorhouden dat ze niet wilden vreemdgaan, maar dat het per ongeluk gebeurde.”Ruim een derde geeft dan ook aan te zijn vreemdgegaan omdat ‘het geflirt uit de hand liep’. Aan het onderzoek deden 3000 mensen mee. (bron Nu.nl)

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?