Vrouwen gaan meer vreemd dan mannen

Vrouwen die vreemdgaan hebben gemiddeld 2,3 geheime minnaars. Vreemdgaande mannen hebben gemiddeld 1,8 geheime minnaressen. Dat blijkt althans uit een Britse enquête.

Vrouwen die vreemdgaan doen dat veel actiever dan mannen die vreemdgaan, zo blijkt uit een enquête die werd gehouden door Undercover Lovers, een Britse website voor mensen die een stiekem avontuur buiten de deur zoeken. Aan de enquête deden 4.000 leden van de website mee, zo meldt de Daily Mail.

Vrouwen gaan ook om andere redenen vreemd, zo blijkt uit het onderzoek. Ze geven aan dat ze op zoek zijn naar romantiek en hun gevoel voor eigenwaarde willen opkrikken.

Verliefd

Mannen gaan daarentegen vreemd omdat ze hun huwelijk saai vinden en omdat ze een avontuurtje seksueel opwindend vinden. Vrouwen worden ook veel vaker verliefd op hun nieuwe, geheime minnaar.

Tevens blijkt uit de enquête dat vrouwen al na vijf jaar huwelijk vreemd gaan en mannen pas na zes jaar. Vreemdgaande vrouwen zijn gemiddeld 37 jaar oud, vreemdgaande mannen 42.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?