auto

Vrouwen en auto’s: zo maak je indruk op de eerste date

Er zijn talloze pagina’s met tips voor mannen om indruk te maken op vrouwen tijdens een eerste date met kennis over koken of fashion trends. Tijd om vrouwen eens een handje te helpen.

AutoScout24 zet leuke auto-weetjes op een rij zodat je tijdens een eerste date onverwachts uit de hoek kunt komen. Dus dames, goed opletten zodat je gemakkelijk wat feitjes uit je mouw schudt tijdens de volgende date.

Mooiste auto ooit

Toegegeven, het is een beetje arbitrair om te bepalen welke auto nou de mooiste ooit is. Maar gelukkig zijn er genoeg lijstjes te vinden waarin deze keuze al is gemaakt voor je. De heren van het autoprogramma Top Gear gaan bijvoorbeeld voor de Mini, dit is volgens hen de ‘most sexy car ever’. Dus door vol enthousiasme de compacte Mini aan te prijzen, kun je je nooit een buil vallen.

De snelste, duurste en meest verkochte?

Wat is nou eigenlijk de best verkochte, duurste of snelste auto ooit? Door met deze cijfers te strooien maak je vast en zeker indruk. Grote kans dat mannen het zelf niet eens weten.

Met een verkoop van 37,5 miljoen exemplaren staat de Toyota Corolla bovenaan in het rijtje van de meest verkochte auto’s ooit. De titel voor de duurste auto gaat naar een Ferrari 250 GTO uit 1962. De auto bracht het duizelingwekkende bedrag op van 35 miljoen dollar tijdens een veiling. Als het gaat om snelheid gaat de hoofdprijs naar de Bugatti Veyron Super Sport. Deze snelheidsduivel haalt snelheden tot 430 km/uur.

Schone auto verplicht!

Verplicht met een schone auto rijden in Rusland, verboden met je hond op het dak te rijden in Alaska of een boete voor het vies maken van een andere weggebruiker met opspattende modder in Japan. Je kunt het zo gek niet verzinnen of de regels bestaan. En vooral een goede om te onthouden, maak geen tripje naar Saoedi-Arabië, want daar mag je als vrouw niet eens achter het stuur kruipen.

Harde muziek, hoge snelheid?

Klassieke muziek laat je niet voorzichtiger rijden en van hardcore uit je speakers krijg je geen agressieve rijstijl. Uit een onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen blijkt namelijk dat het vooral van belang is dat je tijdens het autorijden muziek draait die je prettig vindt om te horen. Vals meezingen heeft daarbij geen enkele invloed op je rijgedrag, maar is misschien wel minder handig om te doen tijdens een eerste date.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam