seks emoticons

Vrouwen die je beter niet kunt daten

Ben jij ook een van die mannen die altijd op de verkeerde vrouw lijken te vallen? Krijgt een vrouw  het ook vaak voor elkaar om jou te verleiden tot een relatie, die gedoemd is te mislukken, omdat die vrouw niet is wie ze doet voorkomen te zijn? Ben jij het onderhand ook zo beu, heb je er bij pijn van in je hart, heeft je portemonnee en ego een behoorlijke deuk opgelopen, omdat jij steeds zo je best gedaan hebt voor die vrouwen.

Als je begeeft  in de wereld van dating, krijg je met veel verschillende vrouwen te doen, die je achteraf gezien niet had moeten daten. Maar ja, in het begin kunnen ze vrij normaal lijken, ondanks hun aparte kleine eigenaardigheden. Maar achter die kleine eigenaardigheden liggen mogelijk aanwijzingen die meer zeggen over persoonlijkheid.  Een persoonlijkheid die schadelijk kan zijn voor jou en je ontluikende relatie.

De dating wereld is enorm en er zijn hoge kansen dat het wel enkele keren misloopt. Mannen, jullie moeten jezelf wapen tegen een aantal typen vrouwen, die je maar beter kunt mijden!

 

Hoe je weet welke vrouw je niet moet daten

De onderstaande lijst is een hulpmiddel. Het werpt licht op het soort vrouwen waar je van weg moet blijven. Vrouwen waar jij je handen niet aan moet branden. Naast het type vrouwen, die je beter niet kunt daten, krijg je ook de signalen die op dergelijke types wijzen.

 1.De golddigger

Er zijn een aantal vrouwen die graag daten met mannen die geld hebben. Dat wil echter niet zeggen dat al dit soort vrouwen golddigger zijn. Het kan betekenen dat ze iemand willen die financieel stabiel is, die voor zichzelf kan zorgen en haar kan steunen, indien dat soms nodig is.

Een echte golddigger is echter een vrouw, die bij de eerste glimp van rijkdom, meteen probeert daar wat van in handen te krijgen.  Zij hoeft zich echt niet tot jou aangesproken te voelen, maar wel tot je geld. Dat geld smaakt naar meer.

Aanwijzingen die hierop duiden zijn dat een golddigger dure smaak heeft en zich geen zorgen maakt of jij wel in niet instaat bent iets voor haar te kopen, zij vindt het maar normaal. Gesprekken blijven vaak hangen op geld zaken. Soms is ze er op uit om jou zover te krijgen dat jouw ridderlijkheid maakt dat je haar financieel uit de voorgewende nood helpt.

 2. De drama queen

Er zijn vrouwen die zeggen dat ze een hekel hebben aan drama, maar zich er wel altijd in begeven. Ze maken van alles een punt. Ze laten bij alles de tranen stromen om te krijgen wat ze willen. Ze creëren ook drama zichzelf in een toestand te krijgen dat jij de helpende ridder kan zijn.

Houd je zelf ook wel van drama, dan zit je helemaal goed met haar. Bedenk wel dat je relatie waarschijnlijk wel verwikkeld zal worden in een aantal ingewikkelde scenario’s.

3. De prinses

Ze deelt de dure smaak van de golddigger, maar ze is niet perse uit op je geld. Ze is vooral uit op een koninklijke behandeling, en iets daaronder zal worden afgedaan met minachting. Ze is de vrouw die veel geld kost in onderhoud en nogal dwingend is.

De signalen zijn dat ze een verwend kreng is, zich helemaal nergens voor schaamt en verwacht dat alleen het beste haar kant op komt.

4. De afhankelijke vrouw

Waarom zou je iets zelf doen als je het aan iemand kunt vragen?

Waarom doe het zelf toen ze u kunt vragen om het te doen? De afhankelijke vrouw is de dame die altijd in nood is. Ze is altijd bezig een zielig imago over zich af te roepen. Ze verwacht dat jij alles voor haar doet. Wanneer je daar eenmaal mee begonnen bent, is het daarna nooit meer goed genoeg. Afbouwen is dus geen optie meer.

Ze zal constant zeuren over het feit dat je eerst veel beter voor haar zorgde.

5. De feministe

Hoe haal je het in je hoofd om voor haar de deur open te houden of voor haar de stoel aan te schuiven. Ze is toch zeker geen zwakkeling, die dat allemaal niet zelf kan. Ze is het type dat constant bezig is te bewijzen dat vrouwen met respect behandeld moeten worden.

Elke onaangekondigde op- of aanmerking over een vrouw kan gezien worden als een gebrek aan respect, een objectieve stelling of kan als seksistisch opgevat worden. Al je opmerkingen zullen in de hoek ongelijkheid geplaatst worden door haar.

Je moet bij haar al je woorden op een weegschaal leggen omdat alles verkeerd geïnterpreteerd zal worden. Dodelijk vermoeiend.

6. De kameleon

Wanneer je haar haar eigen gang laat gaan, zul je zien dat ze niet veel persoonlijkheid heeft. In de poging om bij jou in de smaak te vallen, zal ze beginnen met van alles na te doen wat jij doet. Jij bent namelijk haar nieuwste grote belang. Wanneer je dit niet door hebt, komt dit wel positief over, omdat ze alles aan jou goedkeurt en het ook zo gaat doen.

Het is echter zeer lastig. Ze staat niet veel open voor suggesties want dat is te gevoelig. Haar eigen visie kun je vragen, maar die heeft ze vast niet. Ze is dan niet in staat antwoord te geven. Ze verandert en past zich aan elke nieuwe partner, knap, maar geen eigen inzicht.

7.  De dagdromer

Een dagdromer is prima, maar wanneer iemand helemaal in zijn eigen fantasiewereld leeft is dat lastig. Ze ziet wat ze wil zien en hoort wat ze wil horen. Ze is een soort van Oost-Indische doof. Ze staat niet altijd open voor zaken die je met haar wilt bespreken. Met haar is niets mis, er is in haar omgeving niets mis, ze vermijdt conflicten en wil er niet mee omgaan.

Het zal jou veel moeite kosten deze relatie te laten voortduren. Goede tijden zijn goed, maar je kunt waarschijnlijk niet op haar rekenen als het slechter gaat of als er iets ergs gebeurt.

8. De verstikkende vrouw

De vrouw die je constant op je nek zit. Die de hele tijd wilt weten wat je aan het doen bent. Ze is er op een overdreven bezitterige en intolerante manier op uit alles te weten te komen over jouw leven en wat zich daarin allemaal heeft afgespeeld. Je zult zien dat ze veel opmerkingen herhaalt.

Ze staat je niet toe niet te verschijnen wanneer zij jou wilt zien. Zij wordt boos wanneer jij niet binnen haar bereik bent. In het begin kun je denken dat ze vooral zich aangetrokken tot je voelt omdat ze jou zo leuk vindt.

Later kun je bedenken dat ze alleen maar angst heeft jou te verliezen. Dit is verstikkend.

9. De ongrijpbare vrouw

De mysterieuze vrouw is intrigerend omdat ze niet te veel over zich zelf onthult, dus ongrijpbaar lijkt. In het begin van daten kan het leuk zijn dat te zien als een onderdeel van de jacht. Je gaat proberen bloot te leggen wat onzichtbaar is. Je kunt je natuurlijk ook afvragen waarom ze niet gewoon meer vertelt. Na weken nog niets van haar weten is raar toch.

Misschien is ze niet zo trots over bepaalde aspecten uit haar leven. Maar bij het aangaan van een relatie is het toch handig ook de minder leuke kanten van iemand te weten. Een beetje openheid zou fijn zijn.

Moraal van het verhaal

De strekking van dit verhaal is, dat je moet oppassen voor de vrouw die te mooi lijkt om waar te zijn. Dan heeft zo’n vrouw mogelijk bijbedoelingen. Wanneer je nu merkt dat een vrouw waar je mee aan het daten bent onder een van de genoemde categorieën valt, dan ben je in ieder geval gewaarschuwd.

Ga gewoon op zoek naar leuke vrouwen die vrolijk zijn, stabiel, minder manipulatief zijn en meer toegankelijk om mee te daten. Veel plezier gewenst met het daten. Op naar een mooie relatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam