Vrouwen beter in geheim houden slippertje

Vrouwen zijn erg goed in het verbergen van een slippertje. Mannen zijn minder zorgvuldig in het verbergen van hun overspel. Bijna een vijfde van hen wordt wél betrapt.

Amerikaanse vrouwen zijn erg goed in het verbergen van een slippertje. Dat blijkt uit onderzoek van een datingsite voor getrouwde vrouwen. Maar liefst 95 procent weet haar overspel te verbergen voor haar partner. Van de overspelige mannen weet 83 procent de affaire geheim te houden, zo meldt Daily Mail.

11 procent gesnapt

Het onderzoek werd in de Verenigde Staten gehouden onder 3000 vrouwen en 3000 mannen. Ook kwam naar voren dat 20 procent van de mannen en 15 procent van de vrouwen vreemdgaat of ooit wel eens een slippertje heeft gemaakt. Gemiddeld genomen wordt slechts 11 procent van deze vreemdgangers ook daadwerkelijk gesnapt door zijn of haar partner.

Verklaring

Zijn vrouwen betere leugenaars? Of zijn mannen gewoon minder goed in het signaleren van overspel? Volgens Dr. Holmes, psycholoog aan de Metropolitan Universiteit van Manchester, kunnen vrouwen hun overspel beter geheim houden, omdat ze beter zijn in misleiden. “Ze maken emotionele plannen en beschikken over strategieën, terwijl mannen vaker impulsief reageren.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?