vrouwen beslissen

Vrouwen beslissen alles

Hoe komt het toch dat mannen nog steeds meer verdienen dan vrouwen? Zeker als je bedenkt dat vrouwen steeds meer bepalen waar het geld aan uitgegeven wordt. Over bijna alles wat een beetje belangrijk is, beslissen vrouwen. Mannen mogen echter wat meer tegengas geven.

Vrouwen beslissen alles

Waar hebben we het over wanneer we zeggen dat vrouwen bijna alles beslissen? Denk maar aan alle aankopen, over de vakantiebestemming, over welke auto gekocht gaat worden, over de inrichting van het huis en over welk huis er waar gekocht gaat worden. Heb jij dat ook in jou relatie? Of in een relatie die je had? Kan dit ook de reden zijn dat een relatie stuk loopt?

Vrouwen weten alles beter

Je kunt als vrouw natuurlijk wel zeggen dat je het prettig vindt zoals het gaat. Je kunt je ook bedenken dat een man die uiteindelijk alles goed vindt en niks meer bepaalt veel van zijn sexappeal verliest. Blijft zo’n man wel aantrekkelijk genoeg? Vrouwen beslissen over alles omdat ze er van overtuigd zijn dat ze alles gewoon beter weten dan een man. En uitzonderingen daargelaten, weten vrouwen over veel zaken ook echt meer dan mannen. Maar er zijn ook een hoop mannen blij dat vrouwen alles uitzoeken zodat hij het zelf niet hoeft te doen.

Man moet tegengas geven

Vrouwen die alles beslissen moeten echter niet zeiken dat hun man zich nergens mee bemoeit. Dat die man geen verantwoordelijkheid neemt. Als je wilt dat ze gaan helpen en meebeslissen, dan moet je ze ook hun gang laten gaan. Wanneer een man tegengas geeft en laat horen dat hij toevallig ook in het zelfde huis woont, dan maakt hij een punt. Als hij zegt dat hij ook tegen dat nieuwe interieur aan moet kijken, dat hij niet uit is op een nieuwe keuken, dat hij blijer wordt van een gele sportauto dan van een zwarte Mini. Geef toe. Natuurlijk vind je het stiekem ook wel prettig en wordt hij weer een stuk aantrekkelijker dan wanneer hij altijd alleen maar ja knikt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.