kledingkeuze

Vrouwen bepalen nog steeds wat mannen dragen

Bijna veertig procent van de getrouwde mannen koopt nooit zelf kleding en de helft weet zelfs zijn eigen kledingmaat niet, zo blijkt uit een nieuw Engels onderzoek.

Desinteresse mannen

Getrouwde Britse mannen van 37 jaar en ouder interesseert het totaal niet meer hoe ze er uit zien, zo blijkt uit een onderzoek dat de webshop isme.com hield onder 2.000 getrouwde Britse vrouwen. Dat schrijft de Daily Mail. Slechts 26 procent van de getrouwde mannen koopt zelf zijn kleding en doet dit pas als zijn klederen versleten zijn. De heren letten daarbij alleen op de prijs en niet op de pasvorm, stijl of kwaliteit.

Bijna 60 procent van de vrouwen voelt zich verplicht om in de grijpen in de garderobe van haar man. Bijna 20 procent vindt de garderobe van haar man ouderwets, 31 procent vindt zijn kleding smakeloos en slecht passend en 19 procent schaamt zich ronduit over hoe haar man er bij loopt.

Blunders

Volgens de ondervraagde vrouwen zijn de ergste modeblunders van mannen te wijde jeans met een te hoge taille, vooral als ze worden gecombineerd met een jeansjack of jeansoverhemd. Ook te strakke broeken en te kleine zwembroekjes kunnen niet, evenals te jeugdige t-shirts en hoodies.

Vrouwen zijn ook uitgekeken op mannen die altijd in beige of bruin lopen, maar overhemden met felgekleurde prints vallen ook niet in de smaak. De ergste modemisdaad blijft volgens de vrouwen echter de combinatie van sandalen met sokken.

Bron: nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!