Vrouwen aan de lustpil?

Volgens presentator Matthijs van Nieuwkerk is dit een begin van een nieuw tijdperk voor vrouwen: de lustpil voor vrouwen, ofwel de vrouwelijke variant van de viagra. Weg zijn dan de smoesjes als hoofdpijn, zorgen etc. als je even geen zin hebt in seks, want dan neem je toch gewoon een pilletje?

Lybrido en Lybridos
Adriaan Tuiten, ceo van Emotional Brain, is de uitvinder van de lustpil voor vrouwen. In het tv-programma De Wereld Draait Door vertelt hij over zijn ontdekking. “Het gaat eigenlijk om twee pillen, Lybrido en Lybridos. De ene pil is bestemd voor vrouwen die lijden aan geen zin in seks hebben, omdat hun brein ongevoelig is voor seks. En de andere pil is voor vrouwen die een remsysteem hebben ontwikkeld. Dus die een moralistische opvoeding hebben gehad of die slechte ervaringen hebben met mannen.”

Goedkeuring

De New York Times is laaiend enthousiast over de vinding en wijdde er onlangs een groot artikel aan op hun site en krant. De pil moet nog langs een aantal loketten om goedgekeurd te worden, maar de vooruitzichten zijn positief. Het zou zo maar kunnen zijn dat de pillen in 2016 bij de apotheek verkrijgbaar zijn.

Overdenkingen bij de uitvinding van de vrouwelijke lustpil zijn er meteen. Denk je dat het je zou helpen om jouw seksleven nieuw leven in te blazen ? Of krijg je nu het idee dat vrouwen dus binnen een relatie altijd maar klaar moet staan om seks te hebben omdat die pil die mogelijkheid nu geeft?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten