Vrouw wil übervrouwelijk zijn tijdens carnaval, man vooral stoer

Mannen en vrouwen pogen tijdens carnaval een ‘überversie’ van hun eigen sekse te zijn. Dit constateert bol.com op basis van de voorkeur voor carnavalskleding van mannen en vrouwen. Vrouwen willen vooral extra vrouwelijk voor de dag komen, bijvoorbeeld als French maid of Renaissance koningin.

Mannen kiezen veelal voor stoere outfits zoals die van Romein of piraat. Een analyse van het winkelgedrag leert dat onder kinderen in Oeteldonk, Kielegat, Knotsenburg en alle andere carnavalslocaties K3-jurkjes en ridderpakken het meest populair zijn.

Dat carnaval ook dit jaar weer door een groot aantal Nederlanders gevierd gaat worden, merkt bol.com. Sinds enkele weken neemt de drukte in de carnavalswinkel – met naast tientallen outfits ook accessoires als hoeden, brillen en boa’s – bijna dagelijkse toe.

Carnaval vindt dit jaar officieel plaats van zondag 19 tot en met dinsdag 21 februari, maar traditiegetrouw zullen velen het feest ook al vieren op de dagen die hieraan voorafgaan. Hoewel carnaval op steeds meer plaatsen in Nederland aan populariteit wint, worden de meest pakketjes naar adressen ‘onder de rivieren’ verstuurd. Op basis van het winkelgedrag van klanten voorspelt bol.com dat er veel ridders, K3-zangeressen, French maid’s en piraten op de been zullen zijn.

Top 3 verkleedkleding voor jongens

Ridder
Skelet
Cowboy

Top 3 verkleedkleding voor meisjes

K3 Regenboog-jurkje
Queen Mary
Beauty Princess

Top 3 verkleedkleding voor mannen

Pirate Jack
Romeinse Aris
Jester/Joker

Top 3 verkleedkleding voor vrouwen

French maid
Romeinse Cassandra
Renaissance queen

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?