Vrouw wil minder seks dan partner

Maar liefst vier op de tien vrouwen wil minder vaak van bil dan hun partner het wil. Dat blijkt uit een enquête van dagblad De Telegraaf. Tegenover dit hoge percentage staat echter een groot aandeel van de vrouwen die juist vaker seks wil hebben. Zo zou een kwart van de vrouwen juist vaker met hun partner naar bed willen dan hun man. Uit hetzelfde onderzoek is naar voren gekomen dat vijf procent van de vrouwen toegeeft aan de seksuele verlangens van de man, maar dan wel met tegenzin met hem het bed induikt. Om er snel van af te zijn, faken ze dan wel een orgasme. Bijna een op de drie vrouwen (31%) is van mening dat zij en haar man qua seks op dezelfde golflengte zitten. Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?