Vrouw wil man met lekker lijf

Nederlandse vrouwen willen graag een man met een hoge opleiding en een strak lijf. Daarnaast moet hij thuis meehelpen in het huishouden.

Zo blijkt uit onderzoek van tijdschrift Viva onder 1400 vrouwen van rond de 30 jaar. Meer dan de helft van de ondervraagden omschrijft de perfecte man hbo-niveau en van een op de vijf moet hij zelfs een academische titel hebben.

Daarnaast vindt 46 procent dat hij ambitieus moet zijn, maar tegelijk genoeg tijd voor haar overhouden. Toch maakt de hoogte van het salaris voor 81 procent niets uit. Ook zijn beroep telt veelal (65 procent) niet mee bij de keuze van een man.

 

Kinderen 

Twee op de vijf van de ondervraagden laat haar keuze wel afhangen van de kinderwens van een man. Een op de vier zal dan ook nooit een relatie aangaan met een man die geen kinderen wil. Daarnaast haalt 22 procent een onwillige man over en vindt 6 procent het niet belangrijk of hij wel of geen kinderen wil. Mannen die al kinderen hebben zijn voor 10 procent een absolute ‘nee’.

 

Uiterlijk

Qua uiterlijk moet een man vooral langer zijn (97 procent), met een klein stoppelbaardje (46 procent) of zelfs een grote baard (1 procent). De ideale man heeft weinig (67 procent) tot geen borsthaar (24 procent) en heeft voor acht op de tien vrouwen bruin of zwart haar. Daarnaast heeft hij een sixpack (15 procent) of gewoon een lekker lijf (67 procent).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?