Vrouw wil geen vleierij maar oprechte interesse

Vrouwen die zich begeven op een datingsite vallen niet op vleierij en geslijm, maar wel voor oprechte interesse en algemene complimenten. Dit blijkt uit een onderzoek van datingsite OKCupid. Zij onderzochten meer dan 500.000 verstuurde openingsberichten om te bepalen of de berichten werden beantwoord of juist werden verwijderd. De uitkomsten zijn fascinerend. Dit meldt het weblog Datingfacts.

Complimentjes

Op welke berichtjes die via de datingsite worden verzonden reageren de vrouwen nu eigenlijk wel en op welke niet? Uit de grafieken blijkt dat direct complimenten geven over het uiterlijk van de vrouw not done is en dus niet werkt. Het geven van algemene complimenten verhoogt opmerkelijk genoeg juist de kansen. In plaats van vleierij en geslijm hebben vrouwen liever dat mannen werkelijk interesse in hen tonen. Ze zijn geneigd om positief te reageren op woorden die aangeven dat iemand haar profiel echt goed heeft gelezen.

Het onderzoek laat nog veel meer interessante uitkomsten zien:
– Breezer en SMS taal werkt niet
– Ongewone begroetingen leveren meer reacties op
– Direct aansturen op contact buiten de datingsite – bijvoorbeeld op MSN – is fout
– Wees specifiek, duidelijk en verwijs naar het profiel van de ander

Tenslotte hebben mannen hebben meer succes met taalgebruik waaruit blijkt dat ze bewust zijn van eigen gedrag (bijvoorbeeld; sorry, apologize, awkward, probably).

Dus heren.. doe er je voordeel mee.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?