Vrouw vindt man een nietsnut

Mannen zijn goed in het vangen van spinnen, maar verder kunnen ze niet zo heel veel. Dat blijkt althans uit een nieuwe enquête.

 
Vangen van spinnen

Ruim 70 procent van de vrouwen vindt dat mannen goed zijn in het vervangen van een autoband en 60 procent vindt dat ze goed zijn in het vangen van spinnen. Daarnaast vindt 56 procent dat mannen goed zijn in het roosteren van een stukje vlees op de barbecue.

Dat zijn echter de enige positieve eigenschappen van mannen die naar voren kwamen in een enquête die een Britse voedselfabrikant hield onder 1000 mensen, zo meldt de Daily Mail.

Strijken
Meer dan de helft van de ondervraagde vrouwen zegt dat mannen niet in staat zijn om kleding voor hun partner te kopen. Ruim 40 procent baalt ervan dat hij vaak verjaardagen en andere belangrijke feestdagen vergeet. Zo’n 33 procent vindt dat hij niet kan dansen.

Ruim 30 procent vindt dat mannen slecht zijn in koken, strijken en andere huishoudelijke klussen.

Zo’n 28 procent vindt dat hij altijd het verkeerde cadeau koopt en 21 procent vindt dat hij geen verstand heeft van interieur of mode. Ruim 20 procent vindt dat mannen niet kunnen multitasken. Ook worden mannen volgens de vrouwen te vaak dronken tijdens familiefeestjes.

Klussen
Ook op het gebied van klussen stellen mannen volgens de ondervraagde vrouwen niet veel meer voor. Bijna de helft zegt dat hij zich tijdens een klus altijd verwondt. Ook vinden de vrouwen dat mannen vaker een vlucht missen, vergeten de kinderen op te halen en zich vaker ziek melden.

Ruim 40 procent vindt dat mannen in alle opzichten slechter presteren dan vrouwen. Vreemd genoeg is drie kwart van de vrouwen toch redelijk tevreden met haar eigen man.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten