Vrouw vindt de ware na vijf gebroken harten

De gemiddelde vrouw kust 22 mannen, heeft vier lange relaties en overleeft vijf gebroken harten voor ze de ware ontmoet, dat blijkt uit een onderzoek van Meeteez, een gratis datingsite van Facebook.

Voor ze haar ware liefde leert kennen, moet een vrouw zes slechte afspraakjes hebben gehad, zes zes onenightstands en is ze vier keer bedrogen. Dat blijkt uit de enquête die werd gehouden onder 2.000 mensen. Ze ontmoet een partner online, gaat met drie verschillende mannen op vakantie, heeft drie lange relaties en woonde samen met twee mannen.

Gedumpt
Een op de zeven zegt dat ze zelfs een kind met iemand anders had voor ze haar soulmate vond. De gemiddelde heeft haar eerste vriendje op haar 15de en gaat uit met negen mannen voor ze voorgoed met iemand samenhokt. Ze wordt vier keer gedumpt en maakt het vijf keer met iemand uit. Wanneer ze echter de ware ontmoet, weten vrouwen dit in de eerste vier weken. 15 procent zat al met een stalker opgezadeld na een slecht afspraakje of relatie.

Vrijgezellenbestaan
De gemiddelde man geniet wat meer van zijn vrijgezellenbestaan, hij kust 23 meisjes en heeft 10 onenightstands voor hij zich voorgoed aan iemand bindt. Maar zijn hart wordt ondertussen wel zes keer gebroken. Mannen lopen ook meer kans gedumpt of bedrogen te worden.

De meeste mensen dachten overigens wel dat ze de ware tegen hun dertigste hadden ontmoet, de liefde is dus is niet alleen maar kommer en kwel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.