Vrouw vindt de ware na vijf gebroken harten

De gemiddelde vrouw kust 22 mannen, heeft vier lange relaties en overleeft vijf gebroken harten voor ze de ware ontmoet, dat blijkt uit een onderzoek van Meeteez, een gratis datingsite van Facebook.

Voor ze haar ware liefde leert kennen, moet een vrouw zes slechte afspraakjes hebben gehad, zes zes onenightstands en is ze vier keer bedrogen. Dat blijkt uit de enquête die werd gehouden onder 2.000 mensen. Ze ontmoet een partner online, gaat met drie verschillende mannen op vakantie, heeft drie lange relaties en woonde samen met twee mannen.

Gedumpt
Een op de zeven zegt dat ze zelfs een kind met iemand anders had voor ze haar soulmate vond. De gemiddelde heeft haar eerste vriendje op haar 15de en gaat uit met negen mannen voor ze voorgoed met iemand samenhokt. Ze wordt vier keer gedumpt en maakt het vijf keer met iemand uit. Wanneer ze echter de ware ontmoet, weten vrouwen dit in de eerste vier weken. 15 procent zat al met een stalker opgezadeld na een slecht afspraakje of relatie.

Vrijgezellenbestaan
De gemiddelde man geniet wat meer van zijn vrijgezellenbestaan, hij kust 23 meisjes en heeft 10 onenightstands voor hij zich voorgoed aan iemand bindt. Maar zijn hart wordt ondertussen wel zes keer gebroken. Mannen lopen ook meer kans gedumpt of bedrogen te worden.

De meeste mensen dachten overigens wel dat ze de ware tegen hun dertigste hadden ontmoet, de liefde is dus is niet alleen maar kommer en kwel.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.