De gemiddelde vrouw kust 22 mannen, heeft vier lange relaties en overleeft vijf gebroken harten voor ze de ware ontmoet, dat blijkt uit een onderzoek van Meeteez, een gratis datingsite van Facebook.

Voor ze haar ware liefde leert kennen, moet een vrouw zes slechte afspraakjes hebben gehad, zes zes onenightstands en is ze vier keer bedrogen. Dat blijkt uit de enquête die werd gehouden onder 2.000 mensen. Ze ontmoet een partner online, gaat met drie verschillende mannen op vakantie, heeft drie lange relaties en woonde samen met twee mannen.

Gedumpt
Een op de zeven zegt dat ze zelfs een kind met iemand anders had voor ze haar soulmate vond. De gemiddelde heeft haar eerste vriendje op haar 15de en gaat uit met negen mannen voor ze voorgoed met iemand samenhokt. Ze wordt vier keer gedumpt en maakt het vijf keer met iemand uit. Wanneer ze echter de ware ontmoet, weten vrouwen dit in de eerste vier weken. 15 procent zat al met een stalker opgezadeld na een slecht afspraakje of relatie.

Vrijgezellenbestaan
De gemiddelde man geniet wat meer van zijn vrijgezellenbestaan, hij kust 23 meisjes en heeft 10 onenightstands voor hij zich voorgoed aan iemand bindt. Maar zijn hart wordt ondertussen wel zes keer gebroken. Mannen lopen ook meer kans gedumpt of bedrogen te worden.

De meeste mensen dachten overigens wel dat ze de ware tegen hun dertigste hadden ontmoet, de liefde is dus is niet alleen maar kommer en kwel.

Eén reactie

  1. Met 22 verschillende mannen kussen is wel heel erg veel, dan ben je niet bepaald selectief bezig.

Reacties zijn gesloten.