eerste vakantie verliefd

Vrouw vertrouwt op man bij aankoop auto

Ruim driekwart van de Nederlandse vrouwen roept hulp in bij de aankoop van een auto. In 93 procent van deze gevallen was de helper een man. Dit blijkt uit onderzoek dat onna-onna, aanbieder van verzekeringen voor vrouwen, onder meer dan 800 respondenten heeft uitgevoerd.

Man meest verstand van auto

Uit het onderzoek blijkt dat de helper meestal iemand uit de familie- of vriendenkring is, zoals de vader, de partner, de broer of een vriend. Mannen kopen hun auto voornamelijk zonder hulp: bijna zestig procent van de mannen koopt zijn auto alleen. Als de man toch hulp inschakelt, kiest hij in ruim de helft van de gevallen voor een andere man. 44 procent van de mannen vindt bovendien dat hij in zijn omgeving zelf het meest verstand heeft van auto’s, tegenover 6 procent van de vrouwen.

Hulp bij aankoop auto gewenst

Opvallend is dat bij zowel de mannelijke als vrouwelijke respondenten behoefte lijkt te bestaan aan professionele ondersteuning bij de aankoop van een auto. Ruim vijftig procent geeft desgevraagd aan voor dergelijke hulp open te staan. Het betreft in dat geval bijvoorbeeld hulp bij de technische keuring, de inruil van een auto en de onderhandeling over de prijs.

Onafhankelijk expert

Onna-onna speelt, in samenwerking met de specialisten van Mijn Autocoach, op deze behoefte in. Vanaf heden kunnen klanten via onna-onna een onafhankelijke expert van Mijn Autocoach meenemen bij de aankoop van hun auto.

Bron: Onna

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!