tips spannend voorspel

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.

Sexy voelen is sexy zijn

Laat een vrouw vooral haar eigen kleding en lingerie uitzoeken en aantrekken. Want een vrouw die zich sexy voelt is sexy. Dit hangt niet alleen af van wat ze draagt. Mannen blijken een heel ander setje uit te kiezen voor hun vrouw. Minder functioneel vooral leuk voor het oog.

Liever niet

De verschillen lopen zo uiteen dat meerendeel van de dames liever niet heeft dat hun partner een spannend setje voor haar aanschaft. Dit blijkt uit een onderzoek van het lingeriemerk Bluebella.

De heren zien haar het liefst in een bloot setje in een felle kleur met kant en steentjes. Vrouwen zelf kiezen daarentegen liever voor een mooie bh in het zwart of wit, die vooral ook prettig zit.

Vrouw verkiest comfort

54% van de mannen kiest voor een zo bloot mogelijke bh en 37% ook een zo klein mogelijk slipje. Helaas pindakaas: 64% van de vrouwen vindt dat comfort het belangrijkste is.

Man kiest rood

Voor mannen is een rode bh favoriet. Vrouwen dragen daarentegen het liefst wit, zwart of poederkleurige onderkleding. Zowel mannen en vrouwen vinden beiden het mooist als de bh en het slipje dezelfde kleur hebben.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?
vriendinnen
By Moniek ·
14 augustus 2021

Vrouwen schatten zichzelf jaren jonger

Vrouwen lijden aan zelfoverschatting zo blijkt uit een nieuw onderzoek. Ze denken dat ze er jaren jonger uitzien dan ze daadwerkelijk zijn.