tips spannend voorspel

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.

Sexy voelen is sexy zijn

Laat een vrouw vooral haar eigen kleding en lingerie uitzoeken en aantrekken. Want een vrouw die zich sexy voelt is sexy. Dit hangt niet alleen af van wat ze draagt. Mannen blijken een heel ander setje uit te kiezen voor hun vrouw. Minder functioneel vooral leuk voor het oog.

Liever niet

De verschillen lopen zo uiteen dat meerendeel van de dames liever niet heeft dat hun partner een spannend setje voor haar aanschaft. Dit blijkt uit een onderzoek van het lingeriemerk Bluebella.

De heren zien haar het liefst in een bloot setje in een felle kleur met kant en steentjes. Vrouwen zelf kiezen daarentegen liever voor een mooie bh in het zwart of wit, die vooral ook prettig zit.

Vrouw verkiest comfort

54% van de mannen kiest voor een zo bloot mogelijke bh en 37% ook een zo klein mogelijk slipje. Helaas pindakaas: 64% van de vrouwen vindt dat comfort het belangrijkste is.

Man kiest rood

Voor mannen is een rode bh favoriet. Vrouwen dragen daarentegen het liefst wit, zwart of poederkleurige onderkleding. Zowel mannen en vrouwen vinden beiden het mooist als de bh en het slipje dezelfde kleur hebben.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!