tips spannend voorspel

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.

Sexy voelen is sexy zijn

Laat een vrouw vooral haar eigen kleding en lingerie uitzoeken en aantrekken. Want een vrouw die zich sexy voelt is sexy. Dit hangt niet alleen af van wat ze draagt. Mannen blijken een heel ander setje uit te kiezen voor hun vrouw. Minder functioneel vooral leuk voor het oog.

Liever niet

De verschillen lopen zo uiteen dat meerendeel van de dames liever niet heeft dat hun partner een spannend setje voor haar aanschaft. Dit blijkt uit een onderzoek van het lingeriemerk Bluebella.

De heren zien haar het liefst in een bloot setje in een felle kleur met kant en steentjes. Vrouwen zelf kiezen daarentegen liever voor een mooie bh in het zwart of wit, die vooral ook prettig zit.

Vrouw verkiest comfort

54% van de mannen kiest voor een zo bloot mogelijke bh en 37% ook een zo klein mogelijk slipje. Helaas pindakaas: 64% van de vrouwen vindt dat comfort het belangrijkste is.

Man kiest rood

Voor mannen is een rode bh favoriet. Vrouwen dragen daarentegen het liefst wit, zwart of poederkleurige onderkleding. Zowel mannen en vrouwen vinden beiden het mooist als de bh en het slipje dezelfde kleur hebben.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!