Vrouw velt oordeel over man in 3 minuten

Vrouwen zouden er maar drie minuten over doen om te bedenken of ze een man leuk vinden of niet, zo onthult een studie. De drie minuten gaan op aan het beoordelen van het uiterlijk, het lichaam en zijn stijl, maar ook aan het verkennen van zijn geur en zijn accent.

Daarnaast beoordelen vrouwen zijn interactie met haar vrienden en hoe succesvol en ambitieus hij is. De meeste vrouwen geloven dan ook dat 180 seconden genoeg is om te zien of Mr Right voor haar neus staat of juist niet.

De ondervraagde vrouwen veranderen zelden hun eerste beoordeling op een man en geloven dat ze ‘altijd gelijk’ hebben in hun aannames, 88 procent geeft aan altijd op haar eerste gevoel te willen vertrouwen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?