waarom singles kerstreizen

Vrouw slaat man met kerstboom

Mocht je als single nog opzien tegen de feestdagen, dan zal dit bericht je vast geruststellen. Beter alleen dan een partner die je er van langs geeft met een kerstboom!

Een 29-jarige Amerikaanse vrouw uit Hernando County, Florida, is gearresteerd nadat ze haar man met een kerstboom had geslagen. Dat meldt ABC Action News maandag.

Ashley en Dane Jenkins kregen afgelopen weekend ruzie over iets onbenulligs. Omdat Dane, die in het dagelijks leven politieagent is, wist hoe agressief zijn vrouw kon worden, besloot hij naar de woonkamer te vluchten.

Nadat de vrouw tijdens de ruzie al allerlei voorwerpen naar haar echtgenoot had gegooid, sloeg ze hem vervolgens een paar keer met hun versierde kerstboom van zo’n 60 centimeter hoog. De vrouw werd gearresteerd en is aangeklaagd wegens mishandeling. Op 31 december, Oudejaarsdag, moet ze zich verantwoorden in de rechtbank.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.