Vrouw plakt actiezegeltjes voor zichzelf

De meeste vrouwen doen mee aan spaaracties om producten te kopen die voor zichzelf bestemd zijn. Dit in tegenstelling tot mannen, zij sparen veel vaker punten om de partner te verrassen met een cadeau. 

Meedoen aan spaaracties

Dit blijkt uit onderzoek van internetonderneming ZeroDeals onder 680 Nederlanders tussen de 16 en 65 jaar oud die online winkelen.

Onder de vrouwen geeft 9 procent aan dat ze van plan is om voor haar partner te sparen, terwijl 24 procent van de mannen meedoet aan spaaracties om zijn partner te verrassen. 1 op de 3 respondenten blijkt zelfs bereid om langer dan twee jaar te sparen voor een artikel.

Plakzegels
Daarnaast geven de ondervraagden aan kortingspassen die in de winkel getoond moeten worden, zoals Air Miles, niet handig te vinden. Slechts 14 procent geeft dit als meest comfortabele methode aan. Ook de plakzegels bleken geen favoriet te zijn, slecht 3 procent gaf aan deze nog te gebruiken.

Favoriet

De populairste producten waar Nederlanders voor sparen zijn gadgets, parfum, keukenapparatuur, tablets en erotische artikelen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten