gras groener
27 augustus 2018

Vrouw organiseert groepsdate via Tinder met 150 mannen

Het zal je maar overkomen: denk je ein-de-lijk een leuke vrouw op Tinder aan de haak te hebben geslagen, blijkt dat er met jou nóg zo’n honderdvijftig tot tweehonderd mannen op dezelfde persoon aan het azen zijn. Het gebeurde zondag op Union Square in New York, waar één vrouw, Natasha Aponte, een enorme groep mannen voor dezelfde date bleek uit te hebben genodigd.

De New York Times bericht over het opvallende voorval. De vrouw zou de afgelopen maanden contact hebben gehad met talloze mannen, al brak ze de gesprekken na enkele berichten alweer af. Toch nam ze recent weer contact op met al haar matches met één simpele vraag: of ze in waren voor een date op het populaire plein in Manhattan. Natasha wou daar afspreken omdat een bevriende DJ er speelde en dan kon ze na afloop iets gaan drinken met de man in kwestie.

Onverwachte competitie

Op het eerste gezicht is er niks bijzonders aan zo’n date, ware het niet dat ze dit met véél meer mannen had afgesproken. Die keken elkaar natuurlijk behoorlijk vreemd aan toen ze niet de enige op het plein bleken te zijn. Nadat de DJ zijn plaatjes had gedraaid (dat gedeelte van het verhaal was dus wél waar) kwam Natasha het podium op om tegen ‘haar mannen’ te vertellen dat ze hen had uitgenodigd voor een wedstrijd. Uiteindelijk liet ze de matches allerlei opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Wanneer ze niet door mochten naar de volgende ronde, werden ze naar links geswipet.

Waarom?

Het is nog onduidelijk waarom Natasha deze ludieke actie tot stand heeft gebracht. Rob Bliss, die eerder een spraakmakende verborgen cameravideo van een vrouw in New York maakte, zou echter het brein achter de actie zijn. Donderdag zal er een video verschijnen waarin hij uitlegt wat de gedachte achter deze groepsdate was. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd.

Bron: Metro

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Tips & Tricks voor online dating

Deze succesvolle app deelt enkele handige tips & tricks om online...

Online campagne waarschuwt 40-plussers voor dateoplichters

Uit cijfers van de Fraudehelpdesk blijkt dat deze groep daters gemiddeld...

Datingapp Inner Circle blockt met nieuwe feature het woord ‘Hey’

Denk je dat ‘Hey’ de aandacht van je nieuwe match trekt?...

Zo maak je het beste van daten tijdens ‘social distancing’

Is daten nog wel mogelijk nu we vooral binnen moeten blijven?...

Wel of niet afspreken met je nieuwe vlam?

De overheid roept mensen op om uit elkaars buurt te blijven....

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie