Vrouw met tatoeage is makkelijker te versieren

Een vrouw met tatoeage is aantrekkelijker en lijkt makkelijker te benaderen. Dat concludeert de Franse professor Guéguen na een studie op de stranden van Bretagne in de zomers van 2008 en 2009.

Strandbezoek

Elf vrouwelijke twintigers, die uit een groep van 58 kandidaten werden gekozen om hun aantrekkelijke uiterlijk, bezochten twintig keer het strand.

Tijdens tien bezoekjes droegen ze een tijdelijke tatoeage op hun onderrug, de overige tien keer hadden ze geen tatoeage. De vrouwen met een tatoeage werden vaker benaderd door de mannen voor een gesprekje, zo meldt de Daily Mail.

Seks
Voor het tweede deel van het onderzoek werden 400 mannelijke twintigers op het strand ondervraagd. Guéguen stelde hen twee vragen: hoe groot de mannen hun kans inschatten dat de vrouw ‘ja’ zou zeggen op een uitnodiging voor een date en hoe groot de kans was dat ze dan ook seks zouden hebben.

Uit de antwoorden bleek dat mannen verwachten dat getatoeëerde vrouwen sneller een date willen en dat ze ook seks zouden hebben tijdens die eerste date.

Onvolledig
Critici zeggen dat de resultaten van dit onderzoek onvolledig zijn omdat er geen redenen gegeven worden waarom mannen op deze manier reageren. Er wordt niet vermeld of dit gebaseerd is op stereotyperingen of persoonlijke ervaringen. Daarnaast ging de vraag maar over één type tatoeage op één bepaalde plaats.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?