seks vakantie

Vrouw kust vijftien mannen voordat ze de ware ontmoet

 

De gemiddelde vrouw kust vijftien mannen, heeft twee lange relaties en breekt twee keer haar hart voordat ze de ware vindt.

 

One night stand

Daarnaast hebben vrouwen gemiddeld vier keer een one night stand voordat ze zich definitief settelen, zo blijkt uit onderzoek waarvoor 2.000 volwassen zijn ondervraagd. Mannen hebben gemiddeld zes one night stands voordat zij de ware vinden. Het grootste verschil tussen mannen en vrouwen ligt in het aantal seksuele partners. Mannen delen het bed gemiddeld met tien partners, terwijl vrouwen voordat ze zich settelen seks hebben met zeven geliefden.

 

Serieuze relaties

De vrouwelijke respondenten hebben vijf serieuze relaties in hun leven, waarvan er twee langer dan een jaar duren. Mannen hebben gemiddeld zes serieuze relaties, zo meldt Daily Mail.

 

De ideale partner gevonden

Acht op de tien volwassenen zegt de ideale partner gevonden te hebben, op het moment dat dit het minst verwacht werd. Een kwart van de respondenten dacht van te voren niet met zijn of haar huidige geliefde te settelen. Zes op de tien ondervraagde vrouwen is bang om nooit de ware Jakob te vinden. Toch gelooft 94 procent wel in ware liefde. 88 procent van de mannen denkt hier hetzelfde over.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!