seks vakantie

Vrouw kust vijftien mannen voordat ze de ware ontmoet

 

De gemiddelde vrouw kust vijftien mannen, heeft twee lange relaties en breekt twee keer haar hart voordat ze de ware vindt.

 

One night stand

Daarnaast hebben vrouwen gemiddeld vier keer een one night stand voordat ze zich definitief settelen, zo blijkt uit onderzoek waarvoor 2.000 volwassen zijn ondervraagd. Mannen hebben gemiddeld zes one night stands voordat zij de ware vinden. Het grootste verschil tussen mannen en vrouwen ligt in het aantal seksuele partners. Mannen delen het bed gemiddeld met tien partners, terwijl vrouwen voordat ze zich settelen seks hebben met zeven geliefden.

 

Serieuze relaties

De vrouwelijke respondenten hebben vijf serieuze relaties in hun leven, waarvan er twee langer dan een jaar duren. Mannen hebben gemiddeld zes serieuze relaties, zo meldt Daily Mail.

 

De ideale partner gevonden

Acht op de tien volwassenen zegt de ideale partner gevonden te hebben, op het moment dat dit het minst verwacht werd. Een kwart van de respondenten dacht van te voren niet met zijn of haar huidige geliefde te settelen. Zes op de tien ondervraagde vrouwen is bang om nooit de ware Jakob te vinden. Toch gelooft 94 procent wel in ware liefde. 88 procent van de mannen denkt hier hetzelfde over.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!