basale kenmerken nieuwe liefde

Vrouw krijgt boete na melden overspel minnaar

Overspel, daar wordt niet alleen geregeld aan gedaan maar het is ook een veelbesproken onderwerp. Van de SGP met campagnes tegen sites die overspel promoten tot het overspel van bekende Nederlanders en de ellende die de daarop stukgelopen relaties met zich meebrengen. Maar deze… die kenden we nog niet!

Boete betalen

Een Italiaanse vrouw is veroordeeld omdat ze de officiële echtgenote van haar minnaar had ingelicht over zijn overspel met haar zo lezen we op relatie.blog. Ze werd in beroep veroordeeld wegens intimidatie en moet nu een boete van 400 euro betalen.

Pikante details

Het Italiaanse hof van Cassatie behield daarmee de uitspraak van de lagere rechtbank in Bari. De minnares belde telkens anoniem en deed de vrouw pikante details over de buitenechtelijke verhouding. De minnares stelde ter verdediging dat het niet op pesten ging maar om langere gesprekken waarbij de echtgenote de verbinding niet verbrak.

Onthullingen

Die argumentatie werd door de rechter van tafel geveegd gezien de aard van de onthullingen. Uit een 5 jaar oud onderzoek blijkt dat 45% van de Italiaanse vrouwen en 55% van de Italiaanse mannen een scheve schaats rijden. Berlusconi is misschien wel het meest bekende voorbeeld van de alsmaar vreemdgaande Italiaan. En we wisten al dat bankiers het meeste vreemdgaan. Bezint eer ge eraan begint..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.