liefdesverdriet

Vrouw kondigt scheiding aan via tekst op gevel van café

Er zijn tal van manieren om een scheiding aan te kondigen, maar deze valt wel in de categorie: bijzonder. Een kroeg in het Britse Swansea heeft tijdelijk het naambord op de gevel veranderd. Op het bord stond te lezen dat een vrouw van haar vreemdgaande man wil scheiden. Dat meldt Daily Mail dinsdag.

Op het bord van café Noah’s Yard stond afgelopen weekend de boodschap: ‘Paul.. Ik ga van je scheiden’. Even later verscheen een tweede mededeling. ‘De hond blijft bij mij’.

“Ik was woedend en overstuur”, vertelt de anonieme vrouw. “Ik wilde dat iedereen het bord kon zien. Toen ik ontdekte dat hij me bedroog, voelde ik van alles. Maar ik was vooral boos en wilde dat hij zou boeten voor zijn daden. We zijn al jaren getrouwd, dus het is jammer dat het zo moet eindigen.” De vrouw stuurde Paul een berichtje om hem op het bord te wijzen.

Noah’s Yard doet wel vaker opmerkelijke dingen met het bord. Zo staat er geregeld een aanmoedigende tekst voor het rugbyteam van Wales op en heeft er ooit iemand haar man mee ten huwelijk gevraagd, meldt de website. Eigenaar Noah Redfern sluit niet uit dat er in de toekomst vaker scheidingen worden aangekondigd op het bord.

Bron: Nu

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.