50+ singles gids

Vrouw heeft liever sterrendiner dan seks

Over smaak valt niet te twisten. Een uitstekend potje seks kan dan voor velen boven aan het verlanglijstje staan, zes op de tien vrouwen gaat liever naar een sterrenrestaurant dan dat ze seks heeft.

Voetbal of topkok

En de mannen? Zes op de tien dineert liever bij een topkok dan dat hij een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal bijwoont  Dat blijkt uit onderzoek van Groupon onder meer dan duizend restaurantbezoekers in Nederland.

Sterrenrestaurant

Van de ondervraagden gaat 45 procent minimaal een keer per maand uit eten. Vier op de tien restaurantbezoekers heeft ook wel eens bij een restaurant gegeten met een Michelinster.

Extra netjes

Van de ondervraagden geeft 45 procent aan zich extra netjes te dragen in een sterrenrestaurant. Men kleedt zich ‘netter’ dan wanneer zij naar een ander restaurant gaan. Een kwart van de mensen let extra op tafelmanieren en een op de vijf dirkt zich meer op.

Blunders

De grootste blunders die een gast kan maken is dronken worden, luidruchtige kinderen meenemen en bellen aan tafel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.