feestje dansen singles
10 oktober 2019

Vrijgezellenfeest organiseren? Tips!

Het hoort erbij: als iemand gaat trouwen, dan hoor jij als (goede) vriend, broer of collega een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren. En misschien is dat wel de eerste keer dat je dat doet. Daarom zetten we wat handige tips voor je op een rij die ervoor zullen zorgen dat het vrijgezellenfeest wat jij organiseert, er eentje wordt voor in de boeken.

Organiseer het in het geheim!
Het leukste is natuurlijk een vrijgezellenfeest wat je viert op een moment en dag waarop de vrijgezel het helemaal niet ziet aankomen dat er een feestje op de planning staat. Organiseer bijvoorbeeld via een (geheime) whatsappgroep of via een mailinglijst.

Klein team, sterke beslissingen
Met veel mensen iets organiseren, dat is altijd een slecht idee. Beslissingen nemen duurt eindeloos en dat gaat vervelen. Zorg voor één kapitein op het schip, en eventueel nog wat medebeslissers. De rest houdt gewoon zijn gemak en doet wat de organisatie besluit. Je kan dat van tevoren al aankondigen, maar je kan de dag natuurlijk ook voor alle aanwezigen een verrassing laten zijn, in plaats van alleen de vrijgezel.

Datum prikken
Gebruik datumprikker.nl voor het vinden van een geschikte datum waarop zoveel mogelijk mensen kunnen. Ben je met een grote groep? Dan zal dit lastig zijn. Geef in de datumprikker die je uitstuurt al aan dat je gaat kiezen voor de dag waarop de meeste mensen kunnen. Zo voelt niemand zich persoonlijk gepasseerd als hij of zij op die dag net niet kan.

Kleding drukken
Het leukst en meest traditioneel is natuurlijk als je met de hele groep herkenbaar bent. Dat doe je bijvoorbeeld door t-shirtjes te laten bedrukken met een tekst erop. Of je laat keukenschorten bedrukken als je het net wat specialer wil aanpakken. Stuur jouw ontwerp tijdig naar de drukker. Verwacht nooit dat het binnen één week klaar is, ga eerder uit van twee weken tot een maand!

Potten!
Nadat je vooraf goed budgetteert hoeveel ongeveer nodig is voor het doen van alle activiteiten, etentjes, enzovoorts, kun je het beste het geld potten aan het begin van de dag. Zo hoef je tussendoor niet te pinnen. Tip: verdeel de pot over meerdere mensen, zodat je niet meteen al je geld kwijt bent wanneer iemand het verliest, of per ongeluk laat liggen op het toilet ergens…

Reserveer alvast
Vrijgezellenfeesten worden vaak in het weekend georganiseerd, en dan is het in veel steden erg druk. Wil je met een groep van 15 of 25 man ergens een hapje eten om 18:00 uur, dan is het dus wel zo slim om dat vooraf te reserveren. Je kan natuurlijk ook gewoon de McDonalds of Burger King binnenvallen tijdens een vrijgezellenfeest. Op deze dag kan en mag dat gerust!

Regel je vervoer op tijd
Houd je je vrijgezellenfeest niet dicht bij huis? Regel dan tijdig taxi’s, zeker voor grote groepen. Zo kom je niet in de problemen met vervoer. Waarschijnlijk wil iedereen lekker een biertje of wijntje drinken tijdens deze bijzondere dag.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Jarig tijdens Covid-19? Zo kun je het toch leuk maken!

In plaats van je verjaardag met een grote groep thuis te...

Zo ga je van vriendschap naar relatie

Ben je al jaren bevriend met iemand, maar voel je stiekem...

Met deze lichaamstaal straal je meer zelfvertrouwen uit

Een beetje meer zelfvertrouwen, dat kunnen we van tijd tot tijd...

Disco feestje bij je thuis

Vanuit de Bleeker studio gaat Disco-Train DJ's live met de beste...

Woningsdag Online Pubquiz

Ondanks een gewone Koningsdag er niet in zit dit jaar zorgen...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Condoom.nl