man wc schoonmaken

Vrijgezelle man poetst toilet slechts twee keer per jaar

Wie in het appartement van een vrijgezelle man naar het toilet gaat, zou wel eens dingen kunnen zien die hij of zij liever niet tegenkomt. Dat komt omdat de gemiddelde single man zijn toilet maar één keer per zes maanden schoonmaakt. Vrijgezelle vrouwen daarentegen doen dat één keer om de veertien dagen.

Douches
Ook in de douches van de vrijgezelle mannen zullen veel vrouwen zich wellicht niet willen wassen, want die worden slechts één keer om de 7,8 maanden schoongemaakt. Single vrouwen maken hun douche daarentegen om de 1,3 maanden schoon.

Afwasmiddel
Bovendien zijn er niet alleen verschillen in de frequentie van het schoonmaken, maar ook in de gebruikte producten. Slechts 32 procent van de mannen bleek een speciaal schoonmaakmiddel voor de badkamer te gebruiken. 19 procent ging daarentegen aan de slag met een gewoon afwasmiddel.

Afknapper
Nu  is een vuile badkamer een grote afknapper voor 67 procent van de ondervraagden, ook voor mannen. Hoog tijd dus voor de vrijgezellen om te beginnen schoonmaken. Vraaag anders of je moeder of zus de badkamer wil aanpakken, zoals 64 procent van de ondervraagde mannen al bleek te doen.

Bron: AD

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.