Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
geluk is een keuze
28 januari 2014

Vrijgezel is vies woord

In Nederland zijn er bijna 2 miljoen vrijgezellen, de zogenoemde singles. Behoor jij tot die groep? Gecondoleerd! Want vrijgezel zijn is echt heel erg! Je hoort er niet bij. Je bent gewoon een zielig geval. Want wil je alleen iets ondernemen? Alleen op vakantie? Of zomaar ergens alleen een kopje koffie drinken? Dat kan toch niet!

Besmettelijke ziekte

De wereld om je heen maakt zich namelijk ernstig zorgen! Het is niet gezond om single te zijn. Het is bijna of je een besmettelijke ziekte hebt. Dus ja, die mensen die wanhopig op zoek zijn naar een partner, moet ik echt gelijk geven. Zet alles op alles om een partner te vinden, want single zijn is niet goed. Of wat denk je van die mensen die in een relatie zitten, maar niet goed worden behandeld en dan bij hun partner blijven…Ik geef ze helemaal gelijk!

Blijf vooral in je relatie

En zit je in een relatie, maar je bent er niet gelukkig mee? Gewoon doorbijten en in die relatie blijven!  Het is toch te belachelijk voor woorden om als single door het leven te gaan. Ineens heb ik volledig begrip voor al die mensen die zo graag een partner willen hebben dat ze van de een naar de ander hoppen.

Eenzaam en ongelukkig

Vrijgezel zijn hoeft helemaal geen taboe te zijn… Het moet uitgeroeid worden! Als je geen relatie hebt, ben je per definitie eenzaam en ongelukkig. Vrienden en familie kunnen dat echt nooit goed maken. Of een mooie carrière maken? Joh, daar moet je niet eens aan denken als je single bent, dat lukt je namelijk toch niet.

Levenspartner nodig

Hoe haal je het in je hoofd om te beweren dat je gelukkig bent als single persoon? Om een leuk leven te leiden, carrière te kunnen maken, kinderen te krijgen en succesvol te zijn heb je per se een levenspartner nodig. Huisje, Boompje en Beestje….dat moet je gewoon hebben. Heb je dat niet? Nou dan stel je totaal niets voor.

Stop met single zijn

Dus stop maar met kiezen voor je eigen geluk, heb vooral geen principes meer en stel ook zeker geen eisen aan hoe jij je leven wilt leiden…..Zorg dat je niet langer als single door het leven gaat!

Toch….

Uit blog van Saskia namens Sasdive

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Wonen algemeen

gerelateerde artikelen

De happy versus de unhappy single

Geloof jij in de happy single of ben je juist van...

5 tekenen van een ongezonde relatie

Op het maatschappelijk vlak scoren is voor de meesten geen probleem....

Een hartverwarmende revue voor jong en oud: ff niet alleen!

Zijn we bij de Moulin Rouge beland of in dat kleine...

5 wetenschappelijke redenen waarom het goed is voor je gezondheid om single te zijn

Heb jij nog altijd het beeld dat singles toch een tikkeltje...

Eenzaam in een gelukkige relatie: wat zegt dat?

Wat als je naast je favoriete persoon in bed ligt, maar...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

Wonen algemeen