Vrijgevigheid sleutel tot succesvolle relatie

Seks is uiteraard een bepalende factor, maar vrijgevigheid blijkt het meest belangrijke ingrediënt te zijn voor een langdurige en gelukkige relatie.Dat blijkt uit een onderzoek van de University of Virginia onder 1.400 heteroseksuele koppels tussen de 18 en 46 jaar oud. Partners die elkaar vaak cadeautjes en kleine attenties geven, zijn vijf keer zo gelukkig, zo blijkt uit het onderzoek.

De vrijgevigheid kan bestaan uit simpele dingen, zoals een bos bloemen, een kop koffie of een rugmassage. Belangrijk is wel dat mensen hun partner geven wat hij of zij ook echt wil hebben.

Koffie

“Door je partner te geven wat hij of zij wil, geef je aan dat je hem of haar kent en begrijpt”, zegt onderzoeker Bradford Wilcox in de Daily Mail. “Maar als je partner van cappuccino houdt en je komt aanzetten met een kop zwarte koffie, ben je verkeerd bezig.”

Seks

Seks blijft een zeer belangrijke factor binnen een goede relatie. Mensen die aangeven dat ze een goed seksleven hebben, zijn 10 tot 13 keer zo gelukkig dan mensen met een matig seksleven.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?