Vriendschap met seks gedoemd te falen

Goede vrienden zijn en als extraatje ook nog met elkaar het bed induiken lijkt een aantrekkelijk idee voor veel mensen. Uit onderzoek is echter gebleken dat een dergelijke ‘vriendschap’ gedoemd is te mislukken.

De universiteit van New York bestudeerde 14.000 studenten tussen de 18 en 21 jaar, waarvan de meesten een sekspartner hadden zonder een relatie met diegene te hebben. Wel waren ze vrienden van elkaar. Het bleek dat dergelijke relaties de seksuele behoeftes en verlangens bevredigde. Ze hielden echter niet lang stand, omdat de ene persoon meer van de ‘vriendschap’ zou verwachten dan de ander.

Emoties

Uit het onderzoek kwam naar voren dat emoties moeilijk opzij te zetten zijn, helemaal wanneer men bevriend is met elkaar, zo meldt AOL.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?