Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vrienden en geluk
8 maart 2018

Vriendschap: deze sterrenbeelden matchen met elkaar

Heeft jouw allerbeste vriend(in) een sterrenbeeld dat bij de jouwe past? Volgens de astrologie zijn er bepaalde sterrenbeelden die het beste in elkaar naar boven halen. Staat jouw vriendschap erbij?

Sterrenbeelden die bij elkaar passen:

Ram & Boogschutter

Een ram is erg zelfstandig. Een boogschutter geeft een ram de nodige ruimte, máár een boogschutter weet een ram ook energie te geven om op avontuur te gaan.

Boogschutter & Leeuw

Een boogschutter is zeer avontuurlijk en heeft daarin een partner nodig. Eentje die het avontuur nog leuker maakt, met grappen en verhalen. Die komische partner? Dat is een leeuw.

Leeuw & Leeuw

Leeuwen zijn levendige, warme mensen. Leeuwen zijn vaak zelfverzekerd, maar kunnen ook uit het niets onzeker worden. Leeuwen snappen elkaars complexiteit en beuren elkaar op als het even nodig is.

Maagd & Steenbok

Een steenbok is zeer georganiseerd en een harde werker. Net zo’n harde werker als een maagd. Samen maken jullie het onmogelijke mogelijk. Een sterk team!

Steenbok & Stier

Jullie zijn niet bij elkaar weg te slaan. Ieder heeft zijn eigen specialiteit: een steekbok maakt het strategische plan en een stier voert ‘m uit zoals geen ander.

Stier & Maagd

Een stier kan de praktische en gestructureerde persoonlijkheid van een maagd zeer waarderen. Maar naast dat jullie samen eindeloos to do-lijstjes afwerken, hebben jullie een gezamenlijke liefde voor eten. Foodies!

Tweelingen & Weegschaal & Waterman

Van tweelingen zijn er twee. Dus ieder krijgt zijn eigen bestie. Een weegschaal geeft een tweeling balans en gaan altijd mee: op vakantie, naar pilates, cocktails drinken… Noem maar op! Diepgaande gesprekken tot diep in de nacht? In een waterman vind je intellect.

Weegschaal & Waterman

Jullie zijn altijd bezig. Van werk naar een evenement naar de sportschool. Maar naast dat gedeelde sociale aspect, zijn jullie beide ook échte familiemensen.

Waterman & Tweelingen

Kletsen kunnen jullie als geen ander. Geen enkel gespreksonderwerp gaat aan jullie voorbij. Misschien kunnen jullie samen een talkshow beginnen?

Vissen & Kreeft

Deze vriendschap gaat diep. Geen enkele emotie blijft onopgemerkt. Als de een zich rot voelt, wordt dat direct opgemerkt door de ander. Een vriendschap om jaloers op te zijn!

Kreeft & Schorpioen

Samen zijn jullie het meest emotionele koppel van alle sterrenbeelden. Jullie voelen elkaar aan en delen vaak dezelfde mening.

Schorpioen & Vissen

Een schorpioen is erg enthousiast. En vissen weten dat (over)enthousiasme terug te dringen als dat nodig is. Jullie steunen elkaar en willen het beste voor elkaar.

Bron: Bustle / JAN

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Voor de eerste keer mee met een singlereis

Voor de eerste keer mee gaan met een singlereis kan best...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

Vrienden met je ex niet altijd een goed idee

Het klinkt natuurlijk ideaal: vrienden blijven met je ex. Maar in...

Een scheiding helpt je verder in het leven

Wist je dat nieuw onderzoek laat zien dat een scheiding doormaken...

Hinge is snelst groeiende dating-app in Nederland

In de digitale wereld van vandaag zijn singles zo druk bezig...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Direct Wonen Huren