vrienden en geluk

Vriendschap: deze sterrenbeelden matchen met elkaar

Heeft jouw allerbeste vriend(in) een sterrenbeeld dat bij de jouwe past? Volgens de astrologie zijn er bepaalde sterrenbeelden die het beste in elkaar naar boven halen. Staat jouw vriendschap erbij?

Sterrenbeelden die bij elkaar passen:

Ram & Boogschutter

Een ram is erg zelfstandig. Een boogschutter geeft een ram de nodige ruimte, máár een boogschutter weet een ram ook energie te geven om op avontuur te gaan.

Boogschutter & Leeuw

Een boogschutter is zeer avontuurlijk en heeft daarin een partner nodig. Eentje die het avontuur nog leuker maakt, met grappen en verhalen. Die komische partner? Dat is een leeuw.

Leeuw & Leeuw

Leeuwen zijn levendige, warme mensen. Leeuwen zijn vaak zelfverzekerd, maar kunnen ook uit het niets onzeker worden. Leeuwen snappen elkaars complexiteit en beuren elkaar op als het even nodig is.

Maagd & Steenbok

Een steenbok is zeer georganiseerd en een harde werker. Net zo’n harde werker als een maagd. Samen maken jullie het onmogelijke mogelijk. Een sterk team!

Steenbok & Stier

Jullie zijn niet bij elkaar weg te slaan. Ieder heeft zijn eigen specialiteit: een steekbok maakt het strategische plan en een stier voert ‘m uit zoals geen ander.

Stier & Maagd

Een stier kan de praktische en gestructureerde persoonlijkheid van een maagd zeer waarderen. Maar naast dat jullie samen eindeloos to do-lijstjes afwerken, hebben jullie een gezamenlijke liefde voor eten. Foodies!

Tweelingen & Weegschaal & Waterman

Van tweelingen zijn er twee. Dus ieder krijgt zijn eigen bestie. Een weegschaal geeft een tweeling balans en gaan altijd mee: op vakantie, naar pilates, cocktails drinken… Noem maar op! Diepgaande gesprekken tot diep in de nacht? In een waterman vind je intellect.

Weegschaal & Waterman

Jullie zijn altijd bezig. Van werk naar een evenement naar de sportschool. Maar naast dat gedeelde sociale aspect, zijn jullie beide ook échte familiemensen.

Waterman & Tweelingen

Kletsen kunnen jullie als geen ander. Geen enkel gespreksonderwerp gaat aan jullie voorbij. Misschien kunnen jullie samen een talkshow beginnen?

Vissen & Kreeft

Deze vriendschap gaat diep. Geen enkele emotie blijft onopgemerkt. Als de een zich rot voelt, wordt dat direct opgemerkt door de ander. Een vriendschap om jaloers op te zijn!

Kreeft & Schorpioen

Samen zijn jullie het meest emotionele koppel van alle sterrenbeelden. Jullie voelen elkaar aan en delen vaak dezelfde mening.

Schorpioen & Vissen

Een schorpioen is erg enthousiast. En vissen weten dat (over)enthousiasme terug te dringen als dat nodig is. Jullie steunen elkaar en willen het beste voor elkaar.

Bron: Bustle / JAN

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!